Lima

Hoi, ik ben Lima! Ik ben buiten gevonden en bij controle bleek ik niet gechipt. Zodoende ben ik bij Hokazo terecht gekomen. Mijn geschatte geboortedatum is 16 mei 2022.


Aangezien ik niet mensenschuw ben, zijn er vermoedens dat ik gedumpt ben. Bij Hokazo kwam een pleeggezin een nieuwe kat ophalen om te socialiseren. Ik vond het wel gezellig dat ze kwamen en gaf het pleeggezin meteen kopjes. Zodoende nam het pleeggezin niet 1 maar 2 katten mee naar huis. Die andere kat heeft inmiddels al zijn gouden mandje gevonden en nu is het mijn beurt.


Ik ben een hele lieve kat! Ik word graag geaaid. In de huidige kattensamenstelling bij het pleeggezin word ik wat ondergesneeuwd waardoor ik een beetje verlegen overkom. De andere katten staan bij binnenkomst te dringen om geaaid te worden en ik stel me dan wat terughoudender op. Als je naar me toe komt begin ik te spinnen als je me aait en zal ik je kopjes geven.


Ik ben mooi zwart wit getekend met een grappige herkenbare zwarte stip op mijn neus. Ik heb soms een wat bozige blik maar dat ben ik helemaal niet! In het pleeggezin zijn kinderen aanwezig. Zij kunnen mij ook goed aaien. Ik vind het leuk op een plekje bovenin de krabpaal te zoeken zodat ik mooi over alles uit kan kijken. Zo kan ik prima een tijdje zitten of liggen. Maar ik ben ook in voor spelletjes hoor. Dat zie je dan aan mijn nieuwsgierige blik. Ik volg er alles mee.


De verwachting is dat ik beter op mijn plek ben in een huisje waar ik de enige kat ben of bij een kat die niet zo ondernemend is, maar meer een afwachtend/verlegen karakter heeft. Dan kom ik goed tot mijn recht en kan ik mijn nieuwe baasje al mijn aandacht schenken.


Ik ben gechipt en gesteriliseerd en klaar om naar een gouden mandje te gaan. Ik nodig je van harte uit om te reageren en wie weet kun je kennis komen maken met mij. Neem je een transportmandje mee zodat je me, bij een wederzijdse klik, meteen mee kunt nemen? Hopelijk tot snel!

Geboortedatum 16/05/2022
Leeftijd 8 maanden
Kat of Kitten Kitten
Kleur wit-zwart
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Ja
Kan bij katten Ja
Kan bij kleine kinderen Ja
Kan bij grote kinderen Ja
Kan in een flat Ja
Kan in de tuin Ja