Lio

Lio is een knappe kater met een geschatte geboortedatum van 08-02-2020. Er is afstand van hem gedaan en nu gaan wij op zoek naar een nieuw gouden mandje voor hem.

Lio liep samen met een grote groep andere katten in een tuin/schuur bij een mevrouw. Omdat het zoveel katjes waren zijn de katjes nog niet goed gesocialiseerd naar mensen. Lio vindt het contact met mensen daarom ook nog erg spannend.

Lio ligt hier nog veel verstopt maar blijft wel rustig liggen als we hem proberen te benaderen. We kunnen wel aan hem zien dat hij het erg spannend vind als we wat dichter bij hem in de buurt komen. Hij heeft hier in ons opvangcentrum wel erg veel steun aan Lev. We plaatsen deze 2 knappe mannen dan ook enkel als setje. Ze liggen altijd heel aandoenlijk samen in 1 holletje en zoeken elkaar ook altijd op.

Omdat Lio en Lev nog erg angstig zijn plaatsen we ze niet in een situatie met kleine kinderen en/of honden. Lio en Lev konden in hun oude omgeving naar buiten. Ze zitten nu in een ruimte zonder buitenverblijf en lijken hier niet heel veel last van te hebben. Ze zouden eventueel als binnen-katjes geplaatst kunnen worden maar zouden na een goede wenperiode ook naar buiten kunnen.

Geboortedatum 08/02/2020
Leeftijd 2 jaar
Kat of Kitten Kat
Kleur Rood-wit
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Ja
Kan bij katten Ja
Kan bij honden Nee
Kan bij kleine kinderen Nee
Kan bij grote kinderen Nee
Kan in een flat Ja
Kan in de tuin Ja
Wil jij deze lieverds voor altijd in de armen sluiten? Vul dan snel het formulier in, dan nemen we contact met je op!