Lotje

Deze lieve dame is Lotje. Al sinds de eerste dag laat Lotje zich zien als een hele lieve poes. Ze komt graag op schoot voor een aaitje en om even lekker op haar kopje gekroeld te worden. Het was al meteen duidelijk dat Lotje 2 grote hobby’s heeft: luieren en eten.Over het algemeen ligt ze heerlijk te luieren op een van haar favoriete plekjes, of bij je op schoot. Soms wandelt ze eens rond en dan vooral als ze wat aandacht wil.Toen Lotje bij het asiel binnen kwam was ze wat aan de zware kant en dronk ze veel. Al snel werd ontdekt dat haar suikerwaardes te hoog waren en moest er helaas vastgesteld worden dat ze diabetes heeft. Voor Lotje betekent dit dat ze insuline toegediend krijgt. Voor Lotje zelf is dat geen probleem, tegelijk met de insuline krijgt ze iets lekkers en ze is dol op eten. Iedere ochtend en avond staat ze al vrolijk te wachten op haar maaltijd. Op het moment is haar insuline waarde goed afgesteld en voelt Lotje zich helemaal prima. Bij interesse in Lotje wordt je uiteraard helemaal op de hoogte gebracht wat het inhoudt om haar te behandelen voor de suikerziekte.Lotje vindt spelen nog steeds wat eng en gaat het meestal uit de weg. Ook nieuwe ruimtes ontdekken vindt ze spannend, ze blijft het liefste op de plekken die ze al kent. Daar voelt ze zich het fijnst.

Lotje is een echte mensenkat en geheel geen kattenkat. Zij begroet haar soortgenoten altijd met een grom, ook al kent ze ze al wel een beetje. Komen ze te dichtbij dan kan ze ook wel slaan. We plaatsen Lotje dan ook liever niet in een huis waar al katten aanwezig zijn.

Zij heeft haar entingen gehad. Lotje mag, bij een wederzijdse klik, direct verhuizen.

Geboortedatum 01/05/2017
Leeftijd 5 jaar
Kat of Kitten Kat
Kleur Zwart-wit
Ras xek
Geneutraliseerd Ja
Kan bij katten Nee
Kan bij honden Nee
Kan bij kleine kinderen Nee
Kan bij grote kinderen Ja
Kan in een flat Ja
Kan in de tuin Nee
Ben jij net zo verliefd op dit knappe koppie geworden als wij? Vul dan het formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.