Louter

Louter is een knappe jonge dame met een geschatte geboortedatum van 9-12-2019. Ze is als zwerver bij ons binnengekomen en niet opgehaald, zodoende gaan we nu opzoek naar een nieuw plekje voor haar.
Louter is een echte angsthaas. Ze vindt mensen nog heel erg eng en laat dit merken door te slaan en blazen als je in de buurt komt. Aaien is dus nog lang niet aan de orde. Maar we verwachten dat dit met heel veel tijd, rust en lekker eten goed moet komen.


In de ruimte waar Louter nu verblijft is ze vriendinnen geworden met Indy, we plaatsen haar dan ook enkel samen met Indy. Ze geven elkaar kopjes en zoeken elkaar regelmatig op in de ruimte. Honden en kinderen zijn voor haar echt te druk, hier zal ze te veel stres ervaren en hierdoor zal haar socialisatie proces een stuk langer duren. Om deze reden zal zij dan ook niet bij kinderen of honden geplaatst worden.

We verwachten dat Louter op ten duur wel weer naar buiten zal willen. Dit kan zijn vrij naar buiten of in een afgesloten tuin of balkon. Het zou dus fijn zijn als ze een frisse neus kan halen.

Geboortedatum 09/12/2019
Leeftijd 2 jaar
Kat of Kitten Kat
Kleur Schildpad
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Ja
Kan bij katten Ja
Kan bij honden Nee
Kan bij kleine kinderen Nee
Kan bij grote kinderen Nee
Kan in een flat Ja
Kan in de tuin Ja
Neem gerust contact op als je denkt dat Louter en Indy en jij bij elkaar passen. Vul het formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!