Lucas

Lucas is een knap mannetje met een geschatte geboortedatum van 01-05-2013. Hij is als zwerfdier bij ons binnengekomen en wij gaan nu op zoek naar een gouden mandje voor hem.

Toen Lucas bij ons binnenkwam was het een echte angsthaas. Hij lag het grootste gedeelte van de dag verstopt en bij hem in de buurt komen mochten we nog niet. Ondertussen is hij al flink ontdooid en als er wat lekkers uitgedeeld wordt komt hij al uit zichzelf even kijken. Sommige mensen mogen hem zelfs al voorzichtig aaien!

In ons opvangcentrum heeft Lucas een maatje gevonden in Donna. Deze twee knappe katten vinden elkaar ontzettend lief en we hebben dan ook besloten ze als setje te herplaatsen. Lucas is nog wat meer onder de indruk van mensen dan Donna, we plaatsen ze dus niet bij kleine kinderen en/of honden.

Lucas en Donna zitten in een verblijf waarbij ze naar buiten kunnen en deze twee vinden het heerlijk om buiten rond te scharrelen. Ze zijn dan ook niet geschikt als binnenkatjes. Dit duo zou het op termijn erg kunnen waarderen als ze een frisse neus kunnen halen buiten. Het liefst zouden we ze plaatsen bij mensen met een afgesloten tuin of kattenren maar na een goede wenperiode zouden ze eventueel ook vrij naar buiten kunnen.

We zoeken voor Lucas en Donna een plekje bij mensen die ze de tijd geven om rustig te wennen en net dat laatste zetje in de socialisatie te geven.

Geboortedatum 01/05/2013
Leeftijd 9 jaar
Kat of Kitten Kat
Kleur Cypers-wit
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Ja
Kan bij katten Ja
Kan bij honden Nee
Kan bij kleine kinderen Nee
Kan bij grote kinderen Ja
Kan in een flat Nee
Kan in de tuin Ja
Heb jij interesse in de lieve snoetjes van Lucas en Donna? Vul onderstaand formulier in en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.