Ludo

Mijn naam is Ludo. Ik ben een kleine kater en mijn geschatte geboortedatum is 1 juli 2020. Sinds half december zit ik in een pleeggezin. Mijn broer is me hier al voorgegaan, maar die heeft inmiddels een huisje gevonden. Hij was niet zo angstig als ik, dus ik begrijp wel dat hij al een eigen plekje heeft gevonden.
Na binnenkomst bij mijn pleeggezin heb ik een tijdje de kat uit de boom gekeken, ik wist niet of de mensen wel te vertrouwen waren. Ik heb ze na een maandje het voordeel van de twijfel gegeven en ben toch maar achter de wasmachine uit gekomen. Eerlijk gezegd vallen ze best wel mee! Ik krijg iedere dag eten en drinken en ik word ook nog eens vertroeteld met aaitjes en aandacht. Op één of andere manier vind ik handen en voeten nog eng. Vooral als ze onverwacht op me af komen.
Ik vind het wel heerlijk om kopjes te geven tegen jouw benen aan. Als je me dan heel rustig aait, vind ik dat niet erg. Vooral ’s morgens ben ik blij dat ik je weer zie en kom ik heel enthousiast naar je toe om kopjes te geven. ’s Avonds wil ik wel op de bank komen liggen, maar dan moet je me nog niet (teveel) aaien. Als mijn baasje mij roept, ga ik naar hem toe en volg ik hem.
Ik ben actief en zou het leuk vinden als je met me speelt. Ik kan me ook wel tijdelijk vermaken met speeltjes in huis zoals balletjes en denkspeelgoed. Het zou fijn zijn als ik zo af en toe een frisse neus zou kunnen halen. Verder ben ik geen grote eter. ’s Avonds ga ik op tijd naar bed. Ik ben dus geen party animal.
Zelf vind ik dat ik veel vooruitgang heb geboekt, alhoewel ik nog niet helemaal weet wat ik met (handen en voeten van) mensen en soortgenootjes aan moet. Ben jij die man/vrouw die veel geduld heeft en mij de tijd wil geven om samen een goede band op te bouwen?
Uiteraard ben ik gechipt, gevaccineerd, gecastreerd, ontwormd en ontvlooid. Bij een wederzijdse klik, mag ik direct verhuizen. Kun jij mij een liefdevol thuis bieden, vul dan onderstaand formulier in.

Geboortedatum 01/07/2020
Leeftijd 2 jaar
Kat of Kitten Kat
Kleur Cypers
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Ja
Kan bij katten Nee
Kan bij honden Nee
Kan bij kleine kinderen Nee
Kan bij grote kinderen Ja
Kan in een flat Nee
Kan in de tuin Ja
Denk jij dat je deze knapzak een prachtig leven kunt bieden? Vul het formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!