Ludo

Deze cyperse kater is Ludo, zijn geboortedatum is 1 juli 2020. Ludo is als afstandsdier bij Hokazo gekomen en wil graag een nieuw huisje.

Ludo zit helaas alweer enige tijd bij Hokazo, alleen in een ruimte omdat hij speciaal voer krijgt. Ludo is niet echt happy met ons, maar hij maakt wel stapjes.
We snappen ook wel dat hij niet echt blij is, hij wil ook graag een eigen huisje waar hij alle liefde en aandacht krijgt die hij verdient. Maar waar we hem eerst alleen maar verstopt zagen liggen in zijn schuilkubus, ligt hij er nu vaker bovenop.

Ludo heeft nog wel tijd nodig om te wennen aan ons mensen, maar hij hoopt dat jij hem die kans geeft. Dat je hem een betekenis geeft in zijn leven.

Ludo wordt helemaal vrolijk van andere katten, dan mauwt hij en komt bij zijn deur staan om contact te maken.

Ook heeft Ludo een grappig bloemkooloortje, waar hij verder gelukkig geen last van heeft.

Zoek jij een kat die de meeste mensen voorbij lopen? Ben jij de persoon die hem een kans geeft om lekker in een huis te lopen en zijn plekjes te vinden? Iemand waar hij niks van hoeft en waardoor hij het vertrouwen terug krijgt in de mens? Kom dan eens kijken bij Ludo en kijk eens verder dan zijn geblaas naar je toe.

Geboortedatum 01/07/2020
Leeftijd 2 jaar
Kat of Kitten Kat
Kleur Cypers
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Ja
Kan bij katten Ja
Kan bij kleine kinderen Nee
Kan bij grote kinderen Ja
Wil jij deze lieverd voor altijd in de armen sluiten? Vul dan snel het formulier in, dan nemen we contact met je op!