Maia

Graag stel ik mezelf voor, ik ben Maia. Ik ben de eerstgeborene van moeder Nora. Na mij kwamen Mya en Mae nog ter wereld. Op 15 mei 2022 zijn we veilig in een pleeggezin geboren.


Ik ben een mooi wit poesje met een mooie cyperse tekening en donker staartje. Mijn pleegmama vindt mij echt een katje voor een ervaren kattenliefhebber omdat ik een eigen willetje heb. Zo mooi als ik ben, ben ik ook avontuurlijk en ik sta altijd vooraan als er iets te beleven valt. Ik heb uitdaging nodig, wil ontdekken en alles uit het leven halen. Ik ben overal voor in en heb ook overal interesse in. Ik moet je ook zeggen dat ik, vergeleken met mijn zusjes, het meeste ben gecorrigeerd door mijn mama Nora. Soms vond ik haar een beetje te streng, maar ja, het zal wel ergens goed voor zijn. In ieder geval ben ik nu opgegroeid tot een zelfstandig meisje, dat graag speelt met haar zusjes en moeder, maar ook best even een tijdje rustig mezelf kan vermaken. Mensen vind ik ook lief, ik bestudeer ze graag en kan best een tijdje gaan zitten kijken, wat die mensen allemaal doen. Ook vind ik knuffelen fijn.

Ik ben geboren hier in een pleeggezin en dat was allemaal heel erg fijn, maar nu wil ik graag mijn eigen leventje gaan opbouwen. Het liefste met één of twee van mijn lieve zusjes of mama, ik zou dat echt heel erg fijn vinden.

Ik ben gechipt en één keer geënt en mag per 4 augustus a.s. verhuizen.

Geboortedatum 15/05/2022
Leeftijd 2 maanden
Kat of Kitten Kitten
Kleur Wit-cypers
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Nee
Kan bij kleine kinderen Ja
Kan bij grote kinderen Ja
Kan in de tuin Ja
Ben jij net zo verliefd op deze knappe koppies geworden als wij? Vul dan het formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.