Mali

Hoi allemaal! Ik ben Mali, een prachtige speelse dame. Mijn geboortedatum is geschat op 27 mei 2022. Dat betekent dat ik nog steeds een kitten ben, met allerlei kitten maniertjes. Anderzijds ben ik ook al wat volwassener dan de hele jonge kittens, waardoor mijn pleegouders al wat meer kunnen vertellen over mijn karakter.

Zoals iedereen kan zien ben ik een ontzettend mooi meisje. Met mijn blauw-witte vacht en mijn grote oranje ogen steel ik alle harten. Door mijn bijzondere hoofdje lijk ik wat weg te hebben van een Britse korthaar. Ik kan lekker chagrijnig kijken (en tegen andere katjes ook heel chagrijnig doen). Tegen mensen ben ik echter altijd lief! Daarnaast heb ik een mooie, volle dikke staart en grote grijze voeten. Ik voel me net een koningin!

Zoals je misschien op de foto kunt zien is mijn linker oogje beschadigd geraakt. Gelukkig heeft de dierenarts mijn oogje kunnen redden en ik kan zelfs weer zien door dit oogje! Het is nog niet duidelijk of mijn oogje helemaal bij zal trekken. Omdat de kans zeker aanwezig is dat mijn oog zo blijft, mag ik alleen naar buiten als mijn tuin heel goed afgeschermd is. Ik heb verder geen last van dit oog.

Ik ben nog een kitten, dat kun je ook wel merken. Spelen is, naast slapen, mijn allergrootste hobby. Uren kan ik mezelf vermaken met speelgoed, touwtjes, kartonnetjes en stukjes papier. Ik ben erg slim en (hersen)spelletjes spelen zou ik heel erg waarderen. De hoge krabpaal is mijn favoriete plekje. Lekker in het hangmandje slapen en rondkijken, de boel goed overzien. Een hoge paal is daarom voor mij echt heel belangrijk.

Mijn pleegouders kunnen mij aaien. Dat voelt voor mij nog een beetje gek omdat ik het niet gewend ben. Mijn baasje(s) moet hier dan ook rekening mee houden: ik ben niet vanaf het eerste moment een knuffelkatje. Dat ga ik wel worden maar ik heb wat meer tijd nodig. Ik ben helemaal niet bang aangelegd en ontzettend nieuwsgierig en op mensen gericht, dus dat gaat zeker helemaal goedkomen hoor! Besef wel dat je mij tijdens een eerste kennismaking bijvoorbeeld niet zal kunnen aaien. Soms weet ik nog niet zo goed hoe ik om moet gaan met menselijk contact en kan ik mijn pleegouders zachte beetjes geven. Dit bedoel ik niet gemeen maar ik weet nog niet zo goed hoe ik op mensen moet reageren. Stiekem vind ik geaaid worden namelijk al heel fijn!

Ik verhuis samen met mijn lieve en mooie vriendin Kruimel, dus lees ook haar verhaal even!

Wil jij deze lieve meiden een fijn huisje aanbieden? Ze mogen vanaf 21 oktober verhuizen.

Geboortedatum 27/05/2022
Leeftijd 6 maanden
Kat of Kitten Kitten
Kleur Blauw Wit
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Nee
Kan bij katten Ja
Kan bij honden Nee
Kan bij kleine kinderen Nee
Kan bij grote kinderen Ja
Kan in een flat Ja
Kan in de tuin Ja, mits goed afgezet
Gun jij deze leukerds een gouden mandje bij jou thuis? Vul dan het formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.