Mart

Ik ben Mart, een prachtige, slanke en glimmende zwarte kater die hoog op de poten staat. Heel bescheiden maar gek op het gezelschap van mensen. Mijn geschatte geboortedatum is 15 april 2023.
Om drempeltjes te nemen, heb ik broer Siem nodig. Wij verhuizen dan ook samen. Hij durft net iets meer dan ik waardoor zijn voorbeeld een inspiratie is voor mij. Als er iemand op de kattenkamer komt ben ik heel nieuwsgierig en kom ik met de staart in de lucht en vaak pratend aanlopen. Ik kan voorzichtig aangehaald worden, ik begin het steeds meer te waarderen.
Ik heb even de tijd en aandacht nodig om de knuffelkont te worden die echt al in me zit. Want als er iemand is dan wil ik altijd in de buurt zijn en ga ik tevreden spinnend liggen kijken. Wat liquid snack lokt me om het van handen af te likken. Soms krijg ik dan een aai. Die vind ik heerlijk tot ik zie dat het niet een aanraking van broer Siem of zus Lucy was maar van een hand. Dan schrik ik alsnog. Toch vind ik het steeds minder eng en blijf ik van dichtbij van menselijk gezelschap genieten.
Het zou reuzefijn zijn als ook Lucy mee zou mogen naar ons nieuwe huis want wij zijn gek op elkaar! We spelen, geven elkaar kopjes en knuffels, wassen elkaar en slapen tegen elkaar aan. Wie is de bofkont die een stel lieve knuffelkontjes die heel veel kopjes, liefde en warmte te geven hebben in zijn leven gaat toelaten?
Vanaf eind augustus mogen deze lieve katjes verhuizen en kunnen natuurlijk al gereserveerd worden. Heb je interesse in Mart en Siem (en misschien ook wel Lucy), vul dan onderstaand formulier in.

Geboortedatum 15/04/2023
Leeftijd 5 maanden
Kat of Kitten Kitten
Kleur zwart
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Nee
Kan bij katten Ja
Kan bij kleine kinderen Nee
Kan bij grote kinderen Ja
Kan in een flat Ja
Kan in de tuin Ja, mits goed afgezet
Zie jij het helemaal zitten om deze schattige beestjes lekker te verwennen? Vul dan het formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.