Mauri

Mauri is een superlief maar nog wel wat schuw kitten. Haar geschatte geboortedatum is 27 mei 2022. Ze is een klein poesje met korte pootjes.

Mauri heeft een cypers met witte tekening. Ze heeft een witte buik, nek en een half wit kopje. Ze is een geweldig mooie lieve dame, ze heeft een heel zacht karakter en vergeet soms voor zichzelf op te komen. Mauri is begin augustus bij Hokazo binnengebracht. Ze is nog wat angstig/schuw, ze is ook nieuwsgierig, maar blijft toch graag op afstand. Een grote hand die haar wil aaien vindt ze heel spannend, maar eigenlijk ook heel erg fijn.

Mauri is samen met haar vriendinnetje Bin op zoek naar een fijn en rustig thuis. Beiden zijn angstige poesjes en zullen tijd nodig hebben om te wennen en zelfvertrouwen op te bouwen. Ze vinden het allebei geweldig om te spelen, met balletjes, muisjes of hengeltjes. Onverwachte bewegingen zijn eng en dan trekken ze zich terug. Naar je toe komen, dat willen ze wel, maar ze durven niet zo goed. Als je ze eenmaal aait, dan willen ze weg maar eigenlijk ook niet, want het is toch wel heel erg fijn. Oftewel, Mauri en Bin zijn op zoek naar een huis waar een geduldige baas, alle tijd in de wereld heeft om deze dames te laten zien dat mensen en de wereld helemaal zo eng nog niet zijn.


Mauri is volledig geënt en gechipt. Bij adoptie wordt een tegoedbon voor castratie bij een dierenarts van Hokazo meegegeven. Ze mag per direct verhuizen bij een wederzijdse klik.

Geboortedatum 27/05/2022
Leeftijd 6 maanden
Kat of Kitten Kitten
Kleur Cypers-wit
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Nee
Kan bij katten Ja
Heb jij interesse in de lieve snoetjes van Mauri en Bin? Vul onderstaand formulier in en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.