Merel

Ik ben Merel, een cypers-witte poes met een schoonheidssproet op mijn neus. Ze schatten hier dat ik geboren ben op 1 juni 2014. Ik hou deze datum dan ook maar aan om samen met jou mijn verjaardag te vieren. Ik ben als zwerfdier gevonden en zo bij Hokazo gekomen.

Er is voor mij in korte tijd heel veel veranderd en ik moet dit allemaal een plekje geven. Het is niet niks om in een keer verzorgd te worden door mensen en dat je natje en droogje klaar voor je staat. Maar ik kan hier wel aan wennen!
Ook bleek mijn gebit heel slecht te zijn door gebrek aan zorg in het verleden en heb ik een gebitssanering gekregen, dat is een schoonmaak van het gebit, dus ik heb daar nu verder geen last van.

Ik vind jullie mensen nog best spannend, maar ik maak wel stapjes in mijn socialisatie en kom regelmatig tevoorschijn zodat ze hier van mijn schoonheid kunnen genieten. En voordat ze alle schoonheid ervan af kunnen kijken duik ik weer in mijn schuilkubus.

Ik zoek daarom een rustig huisje waar ik op mijn eigen tempo kan wennen en me dan steeds meer kan laten zien. Wie weet kom ik dan snel langs je benen strijken, maar eerst zijn de krabpaal en de stoelen aan de beurt.
Lijkt het jou leuk met deze knappe poes dit proces aan te gaan, dan zie ik je graag snel bij Hokazo.

Geboortedatum 01/06/2014
Leeftijd 8 jaar
Kat of Kitten Kat
Kleur Cypers-wit
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Ja
Kan bij katten Ja
Kan bij kleine kinderen Nee
Kan bij grote kinderen Nee
Kan in de tuin Ja
Zie jij het helemaal zitten om je leven te delen met dit bijzondere exemplaar? Vul dan het formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.