Miauwsels

Dit is Miauwsels een witte met cyperse poes, haar geschatte geboortedatum is 28 mei 2023. Miauwsels is gevonden met Maus, waarschijnlijk zijn het zussen. Een paar dagen eerder zijn op dezelfde locatie Fedde en Faya gevonden. Waarschijnlijk zijn dit broer en zus van Miauwsels en Maus. Deze vier hebben kort in een pleeggezin gezeten en zitten nu bij Hokazo te wachten op hun nieuwe huisje.

De heer en dames hebben weinig (positief) contact gehad met mensen en ze blazen dan ook heerlijk tegen ons. Ze zijn te klein om te snappen dat wij daar echt niet van onder de indruk zijn.

Miauwsels blaast ook naar ons, ze is nog niet van plan om ons toe te laten. Maar met veel geduld en lekkers komt ook deze kleine meid er wel. Zeker als een geduldige baas haar alle tijd geeft en veel liefde heeft.

Ze ligt graag veilig bij een andere kitten. Voor haar zou het daarom fijn zijn als zij met een van haar zussen of broer mag verhuizen. Dan kunnen ze samen hun nieuwe huis verkennen met hun nieuwe baas en zich aan elkaar optrekken.

Mail naar [email protected] als je interesse hebt!

Geboortedatum 28/05/2023
Leeftijd 3 maanden
Kat of Kitten Kitten
Kleur Wit-cypers
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Nee
Kan bij katten Ja
Kan bij kleine kinderen Nee
Kan in een flat Ja
Kan in de tuin Ja, mits goed afgezet
Zie jij het helemaal zitten om Miauwsels te leren dat mensen helemaal niet zo eng zin? Vul het formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.