Micky

Micky is een zwart katertje met een grote witte vlek onder zijn snoet en op zijn buik. Hij is lekker speels waarbij vooral de hengeltjes in trek zijn. Op zijn tijd gaat hij graag slapen in een mandje of op/in de krabpaal met zijn broertje Jaimy.
Hij is bij een pleeggezin geboren op 20 april 2024, samen met broertjes Charly, Jaimy, Bobby en zijn zusje Teddy. Het is hier heerlijk vertoeven en de kittens zijn flink verwend maar nu is het tijd om een gouden mandje te zoeken.
De 1ste enting heeft Micky op 21 juni gehad en hij is ontwormd en gechipt. Je krijgt een tegoedbon mee voor de 2de enting en de neutralisatie, deze mag ingeleverd worden bij één van de aaneengesloten dierenartsen van Hokazo.
Het zou fijn zijn als er al een poes/kater in zijn nieuwe gezin woont waarmee hij kan spelen of als hij samen met één van zijn broertjes wordt geadopteerd.
Micky wordt niet alleen geplaatst als je veel uren van huis bent.
Micky mag verhuizen vanaf 28 juni. Denk je dat je een liefdevol huisje kunt bieden en je bent verliefd geworden op dit lieve kereltje, vul dan onderstaand formulier in.

 

Geboortedatum 20/04/2024
Leeftijd 3 maanden
Kat of Kitten Kitten
Kleur Zwart-wit
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Nee
Kan bij katten Ja
Kan bij grote kinderen Ja
Kan in een flat Ja
Kan in de tuin Ja
Zie jij het helemaal zitten om je leven te delen met dit bijzondere exemplaar? Vul dan het formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.