Mientje

Lieve Mientje is als iets ouder kitten naar binnen gelokt door een oudere dame die naast een natuurgebied woonde. Nadat ze even in de huiskamer verbleef en dit niet samen ging met de kat des huizes, heeft de oudere dame ervoor gekozen om Mientje op een aparte slaapkamer te zetten. Hier heeft Mientje haar hele leven, geschatte leeftijd rond 11 jaar (15 mei 2013) tot januari dit jaar geleefd. Ik kan je vertellen dat dit geen mooi leven is geweest. Mientje was erg eenzaam geweest en heeft heel veel gemist.

Ze houdt ontzettend van aandacht en rond en om je heen lopen maar is ook op rust en regelmaat gesteld. Ze komt graag naast je zitten en liggen op de bank en wil heel graag aangehaald worden. Wel met een gebruiksaanwijzing want ze heeft plekjes waar ze wel graag maar ook niet geaaid wil worden. Ze geeft dit aan door even met haar poot te slaan. Gelukkig wel zonder nagels als ze je eenmaal goed kent en jij haar.

Voor Mientje zoeken we een heel rustig nieuw thuis waar zij de enigste kat in huis is, volop aandacht krijgt en rekening met haar gehouden wordt met wat ze wel en niet prettig vindt. Maar vooral, waar ze door het hele huis mag lopen en zelf mag bepalen waar ze wel of niet wil zijn.

Mientje is gecastreerd en mag per direct verhuizen. Kun jij Mientje een liefdevol thuis bieden, vul dan onderstaand formulier in.

Geboortedatum 15/05/2013
Leeftijd 11 jaar
Kat of Kitten Kat
Kleur lapje
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Ja
Kan bij katten Nee
Kan bij honden Nee
Kan bij kleine kinderen Nee
Kan bij grote kinderen Ja
Kan in een flat Ja
Vind jij Mientje net zo aandoenlijk als wij? Vul dan onderstaand formulier in en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.