Mientje

Deze prachtige jongedame is Mientje. Ze is pas 1 jaar oud, maar nu al kampioen kopjes geven. Ze strijkt de hele tijd langs je benen. Achter haar schattige uiterlijk gaat echter een pittig karakter schuil. Ze heeft energie voor 10 en wil heel graag spelen, maar bij teveel prikkels weet ze niet zo goed wat wel en wat niet gewenst is. Kortom deze dame heeft nog wel opvoeding nodig.

Wij zoeken voor haar het liefst iemand die verstand heeft van katten. Die haar kan stimuleren, maar niet overprikkelen. Ze houdt niet van andere katten en zeker niet van honden dus ze wil graag alleen in een huisje. Dat ze over een tijdje naar buiten kan is ook belangrijk dus een tuin is gewenst. Kleine kinderen lijkt ons geen goed idee, maar en gezin met oudere kinderen (minimaal 16+) die weten hoe ze met een kat om moeten gaan misschien wel.

Mientje verblijft niet in ons asiel, maar bij Stichting Nationale Dierenzorg in Wassenaar met wie Hokazo samenwerkt. Heb je interesse in Mientje? Mail dan naar kattenpension@ndz.nl

Kat of Kitten Kat
Kleur Lapje
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Ja
Kan bij katten Nee
Kan bij honden Nee
Kan bij kleine kinderen Nee
Kan bij grote kinderen Ja
Kan in een flat Nee
Kan in de tuin Ja
Zie jij het helemaal zitten om dit schattige beestje lekker te verwennen? Vul dan het formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.