Miep

Miep is een hele lieve, aanhankelijke poes. Haar geschatte geboortedatum is 8 februari 2021. Zodra je de kattenkamer binnenkomt, begint ze gezellig tegen je te kletsen. Denk je even rustig te gaan zitten? Nee hoor, Miep zit er gelijk bij: het fijnste plekje is languit op je schoot.


Ze is gevonden samen met Kato, en deze twee dames zijn echt onafscheidelijk! Samen hebben ze 3 kittens liefdevol grootgebracht, nu is het tijd voor deze mooie poezen om een eigen gouden mandje te vinden.


Miep en Kato zitten graag samen op de vensterbank. Ze zijn buiten gevonden, maar het lijkt er niet op dat het echte buitenkatten zijn. Heb je binnen voldoende ruimte, of eventueel een fijne afgezette tuin, dan zijn deze 2 dames heel blij.


Miep en Kato zijn echt op mensen gericht. Ze zullen aandacht van mensen die echt de tijd voor hen willen nemen heel erg waarderen. De dames zijn ook wel in voor een spelletje, waarbij de catdancer favoriet is.


Zij worden binnenkort geneutraliseerd, ze zijn gevaccineerd, ontwormd en gechipt. Vanaf half augustus zijn ze plaatsbaar. Ze verblijven in een pleeggezin.

Geboortedatum 08/02/2021
Leeftijd 1 jaar
Kat of Kitten Kat
Kleur zwart-wit
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Nee
Kan bij honden Nee
Kan bij kleine kinderen Nee
Kan bij grote kinderen Ja
Kan in een flat Ja
Kan in de tuin Ja
Heb jij interesse in de lieve snoetjes van Miep en Kato? Vul onderstaand formulier in en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.