Mikkie

Mikki is begin mei bij ons in het gezin gekomen, samen met 1 andere kitten. Dit andere katje, Maus, is haar broertje. De vermoedelijke geboortedatum is 1 mei 2022.

Omdat ze nog maar een week of 4 was bij binnenkomst, was ze nog wiebelig op haar pootjes en wilde ze vooral heel graag bij ons en haar broertje zijn. Ze piepte wat af en liep steeds achter 1 van ons aan. Ze wende snel en nu is het een heerlijk, nieuwsgierig, actief en speels poesje.

Mikkie is heel open naar mensen, laat zich oppakken, loopt achter je aan en komt kijken wat je aan het doen bent als je op de bank zit. Tijdens het eten van brokjes snort ze, ze is nieuwsgierig naar nieuwe dingen en ze speelt heel graag met Maus. Ze komt bij je liggen als je op de bank zit en laat zich dan heerlijk aaien. Ook laat ze zich goed aaien als ze ergens ligt. Ze spint dan en gaat op haar rug liggen om die aandacht te ontvangen. Ze vermaakt zich ook prima met haar maatje Maus. Een plaatsing met hem zou dus fantastisch zijn, maar niet perse noodzakelijk.

Reageer gerust op dit lieve poesje. Ze is, bij een wederzijdse klik, plaatsbaar vanaf 20 juli.

Geboortedatum 01/05/2022
Leeftijd 3 maanden
Kat of Kitten Kitten
Kleur Zwart-wit
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Nee
Kan bij katten Ja
Kan bij kleine kinderen Ja
Kan bij grote kinderen Ja
Kan in een flat Ja
Kan in de tuin Ja