Mouse

Op zoek naar een speciale metgezel? Maak kennis met Mouse. Deze arme schat heeft onverwachts haar baasje verloren en is uiteindelijk in een pleeggezin terecht gekomen. Mouse is een lieve dame die terughoudend naar vreemden is maar als ze je eenmaal kent, smelt ze voor je.

Aan haar uiterlijk zie je het niet maar Mouse is al 12 jaar oud, haar geboortedatum is 1 juli 2011. Het enige ouderdomskwaaltje waar ze last van heeft is artritis en hiervoor krijgt ze dagelijkse pijnmedicatie. Mouse houdt ervan om lekker naar buiten te kijken en in haar mandje te slapen, ze kan niet tegen drukte. Als het haar allemaal te veel wordt laat ze dit ook zeker weten. Maar met een minuutje rust (en een lekker snoepje) is het weer allemaal goed en is ze de oude vertrouwde Mouse.

Mouse verlangt naar een rustig huisje zonder kinderen, zonder andere dieren en met een baasje die haar begrijpt, iemand die haar zich veilig en geliefd laat voelen. Mouse is haar hele leven een binnenkat geweest dus ook geschikt voor mensen met een appartement.

Mouse is volledig geënt en gecastreerd (zo heet dat bij poezen ook) en ze mag bij een wederzijdse klik direct verhuizen. Geef jij Mouse de kans om jouw hart te veroveren, vul dan onderstaand formulier in.

Geboortedatum 01/07/2011
Leeftijd 12 jaar
Kat of Kitten Kat
Kleur cypers-wit
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Ja
Kan bij katten Nee
Kan bij honden Nee
Kan bij kleine kinderen Nee
Kan bij grote kinderen Nee
Kan in een flat Ja
Denk jij dit lekkere dier te kunnen bieden wat 'ie nodig heeft? Vul dan snel het formulier in, dan nemen we spoedig contact met je op.