Mowgli

Hoi ik ben Mowgli. Geboren rond 27 mei, gevonden op straat en sinds een aantal weken logeer ik bij een pleeggezin. Zij vinden mij een speciaal katje. Want ik lijk wel zwart, maar als je goed kijkt heb ik een vacht met zwart en grijs. Daarnaast ben ik ook klein van stuk. Ik groei natuurlijk wel, maar ik zal waarschijnlijk geen enorme grote kater worden.


Verder heb ik echt even moeten wennen aan mensen. Inmiddels ben ik niet meer bang voor ze, maar ik ben nog steeds wat verlegen als ik ze zie. Pas als ze met lekker eten komen of met me willen spelen zet ik mijn onzekerheid altijd wel even opzij. Dit vertrouwen zal vast nog verder gaan groeien, ik ben gewoon niet haantje de voorste. En als de mensen in mijn huis slapen, spring ik regelmatig lekker bij ze op bed Want dan denk ik dat ze mij niet zien.


Mijn pleegjes zeggen dat ik op mijn best zal zijn in een huisje waar al een kat woont die lief is voor andere katten. Want ik ben een enorme knuffelkont met de katten die al bij mijn pleegjes wonen. Door die grote katten voel ik me veel zelfverzekerder. Een gezin met kleine kinderen, die niet zo goed weten hoe ze met een verlegen katje moeten omgaan, zal niet bij me passen.


Helaas sta ik niet op mijn paasbest op de foto's, ik snapte niet zo goed waarom ik stil moest zitten? Maar wil je weten hoe knap ik in het echt ben? Reageer dan snel.

Ik mag, bij een wederzijdse klik, direct geplaatst worden.

Geboortedatum 27/05/2022
Leeftijd 4 maanden
Kat of Kitten Kitten
Kleur zwart
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Nee
Kan bij katten Ja
Kan bij kleine kinderen Nee
Kan bij grote kinderen Ja
Kan in een flat Ja
Ben jij net zo gevallen voor dit lieve snoetje als wij? Vul dan snel onderstaand formulier in en dan nemen we snel contact met je op.