Mya

Hoi, ik ben Mya, zusje van Maia en Mae en dochter van mama Nora. Ik ben net een koetje als je kijkt naar de tekening op mijn lijfje, zwart met wit gevlekt. Ik ben de kleinste van het drietal, maar doe net zo dapper mee met mijn zusjes.


Ik ben qua karakter te vergelijken met mijn zusje Mae, al is Mae een beetje verlegen. Ik ben dol op spelen met mijn zusjes en mama, ik slaap ook altijd graag dicht tegen mijn zusje Mae aan, lekker knus. Mensen vind ik lief, ik ben geboren in dit pleeggezin en ik heb me altijd lekker veilig gevoeld. Eerst heerlijk in een mandje op de kamer van mijn pleegouders, maar daar weet ik niet zo veel meer van omdat ik toen nog erg klein was.


Later lekker ontdekken op de speelkamer en nu speel en slaap ik al een tijdje in de woonkamer. Heerlijk samen met mijn twee zusjes en mama. Andere katten in het pleeggezin kan ik door een glazen deur zien, maar mijn mama Nora is er nooit zo dol op geweest om ze dicht bij ons te laten en daarom zoek ik ze ook niet op.

Het is tijd dat ik mijn vleugels uit ga slaan en dit doe ik heel graag met mijn zusje Mae. Mijn andere zusje Maia, waar ik het ook heel goed mee kan vinden, is ook een optie of mijn lieve moedertje Nora.


Ik mag per 4 augustus a.s. verhuizen. Gechipt en geënt ben ik al. Eind augustus mag ik nog een herhalingsenting, daar krijg je dan een tegoedbon voor mee.

Geboortedatum 15/05/2022
Leeftijd 2 maanden
Kat of Kitten Kitten
Kleur Zwart-wit
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Nee
Kan bij kleine kinderen Ja
Kan bij grote kinderen Ja
Kan in de tuin Ja
Ben jij ook gevallen voor die lieve koppies van Mya en Nora, Maia of/en Mae? Vul dan snel het formulier in, dan nemen we contact met je op!