Neeltje

Neeltje is een super knuffelig, avontuurlijk poesje geboren op 29 april 2024. Pleegmama noemt haar altijd bandietje, omdat ze lekker baldadig is en een schuine, witte streep over haar kopje heeft lopen.

Vanaf 3 weken woont Neeltje in een pleeggezin samen met haar broertje, zusje en mamapoes. Ze zijn buiten samen met heel veel andere poezen gevonden en een warm, droog onderkomen was geen overbodige luxe! Neeltje is vanaf de 3 weken iedere dag meerdere keren op de hand gepakt. Ze is hierdoor heel sociaal en goed gewend geraakt aan mensen.

Neeltje is een lekker speelse kitten die ook enorm van knuffelen houdt. Als je haar oppakt blijft ze slap hangen en wil ze lekker tegen je aan liggen, of op haar rugje liggen zodat je haar buikje kan kroelen. Dit wordt dan vergezeld met luid gespin. Ze lijkt nergens bang voor, zelfs bij de dierenarts spint ze nog als ze een kroeltje krijgt!

Neeltje wil graag een speel- en knuffelmaatje in haar nieuwe huisje, dit mag een broertje of zusje zijn, mamapoes, of een andere (jonge) kat zal ze ook leuk vinden. Een (goed afgezette) tuin of balkon is ook een pre, dan kan ze naar hartenlust haar energie kwijt.

Heb je interesse in dit lieve poesje? Vul dan onderstaand contactformulier in. Vanaf 10 juli a.s. mag Neeltje, bij wederzijdse klik, verhuizen.

Geboortedatum 29/04/2024
Leeftijd 2 maanden
Kat of Kitten Kitten
Kleur Zwart wit
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Nee
Kan bij katten Ja
Kan bij kleine kinderen Ja
Kan bij grote kinderen Ja
Kan in een flat Ja
Kan in de tuin Ja
Denk jij dit lekkere dier te kunnen bieden wat 'ie nodig heeft? Vul dan snel het formulier in, dan nemen we spoedig contact met je op.