Neko

Hallo, ik ben Neko, een poes van 2 jaar, mijn geschatte geboortedatum is 1 juli 2021. Samen met mijn 4 jarige partner Karel zit ik momenteel in een pleeggezin.
We zijn aan elkaar gehecht en willen dan ook graag samen naar een nieuw huisje.
Karel is de dapperste van ons tweeën. Hij laat zich al aaien en knuffelen. Ik moet daar nog aan wennen. We zijn allebei heel zachtaardig. We lopen eerder weg dan dat we een confrontatie opzoeken.
Alhoewel Karel vaak een middagdutje doet, moet ik mijn energie kwijt kunnen. Tegenpolen trekken elkaar aan, zeggen ze wel eens. Ik vind het heerlijk om te spelen of rennen. Ook voor het raam zitten en naar buiten kijken, vind ik prachtig. Als Karel zijn middagdutje gedaan heeft, gaan we samen spelen.
Ik ben ook heel sociaal naar andere katten toe en probeer dan ook contact met ze te leggen. Karel schuift wel aan maar doet hier weinig moeite voor. ’s Avonds kruipen we knus tegen elkaar aan in ons mandje.
Op dit moment krijgen we Biomevoer omdat we in het asiel last hadden van onze darmen. In het pleeggezin krijgen we regelmatig wat ander eten erbij, en dat gaat tot op heden ook goed. Wellicht kunnen we in de toekomst gewoon met de pot mee eten.
We zijn allebei gevaccineerd, gechipt, ontwormd, ontvlooid en gecastreerd. Bij een wederzijdse klik mogen wij direct verhuizen. Wil je ons een liefdevol thuis bieden, vul dan snel onderstaand formulier in. 

Geboortedatum 01/07/2021
Leeftijd 1 jaar
Kat of Kitten Kat
Kleur cypers rood/wit
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Ja
Kan bij katten Ja
Kan bij grote kinderen Ja
Kan in een flat Ja
Kan in de tuin Ja, mits goed afgezet
Ben jij net zo verliefd op Neko en Kareltje als wij? Vul onderstaand formulier in en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.