Nelly

Deze knappe schildpad is Nelly, een dame op leeftijd, haar geschatte geboortedatum is 1 maart 2012. Nelly is als zwerfdier gevonden.

Nelly was in het begin heel boos op ons mensen en nu we meer weten over wat ze waarschijnlijk heeft meegemaakt begrijpen we dat ook wel. Nelly heeft vermoedelijk een aanrijding gehad en daardoor is haar borstbeen verschoven en heeft ze schade aan haar rug. Nelly had waarschijnlijk veel pijn toen ze bij ons binnenkwam en dan kan je niet echt vrolijk zijn.
Nelly krijgt nu voor de rest van haar leven Onsior, dat is een pijnstiller die ook ontstekingsremmend werkt.
Ook heeft Nelly geen tanden meer. Dat is verder geen probleem want katten kauwen toch amper op hun brokjes dus ze kan nog prima eten.

Het is asiel is verre van de ideale woonplek voor Nelly, dus een warm en rustig huis waar niks moet en alles mag zou heel fijn zijn voor haar. Gewoon iemand die er voor haar is en haar respecteert zoals ze is. Nelly is al wel veel rustiger als ze in het begin was, maar soms moet er nog wel eens geblazen worden. Ze zal in het begin best weer een terugval krijgen, dus geduld is een sleutelwoord maar ze kan alleen maar groeien door liefde en rust.

Geboortedatum 2012-03-01
Leeftijd 11 jaar
Kat of Kitten Kat
Kleur Schildpad
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Ja
Kan bij katten Ja
Kan bij kleine kinderen Nee
Kan bij grote kinderen Nee
Kan in een flat Ja
Wil jij met Nelly op date om te kijken of het klikt? Vul het formulier in, als Nelly ook op date wil nemen we contact met je op!