Nikkie

Hallo, ik ben Nikkie. Mijn geschatte geboortedatum is 25 juli 2022. Ik ben een nieuwsgierig, speels, energiek poezenmeisje. Samen met mijn vriendje Zamo ben ik klaar om te verhuizen naar ons nieuwe huisje. Ik heb een mooie lapjesvacht. Een pootje is oranje en de ander zwart. Ik denk dat ik niet zo goed kon kiezen wat ik aan moest trekken. Verder heb ik leuke witte sokjes aan.


In het pleeggezin waar ik nu woon ben ik goed gewend aan andere katten. Toen ik hier kwam wonen was ik nog erg bang. Wel kon je meteen zien dat ik erg nieuwsgierig van aard was. Ik liet me steeds vaker zien en speelde al snel met de verenstok. Niks ontgaat mij. Ik houd alles in de gaten met mijn mooie grote ‘uilenogen’ en sta steeds vooraan.


Verder heb ik energie voor tien. Ik kom een aaitje halen, ren dan snel weer weg en kom direct weer terug gesprint om er weer eentje te halen. Echt stilzitten kan ik dus niet en optillen vind ik maar niks. Maar ja, daar ben ik ook een kitten voor. Ik kan het best geplaatst worden bij mensen die ervaring hebben met katten, die mij de tijd geven om te wennen en niet van mij verwachten dat ik direct ga knuffelen. Een gezin met kleine kinderen is daarom niet passend. Laat mij maar even wennen en spelen, dan komt de rest echt vanzelf.


Ik ben volledig ingeënt, maar nog niet gesteriliseerd. Als ik goed gewend ben aan mijn nieuwe huisje dan moet dit nog gebeuren. Hiervoor krijg je een tegoedbon mee. Graag zou ik bij interesse eerst kennis met je willen maken, zodat we kunnen kijken of het van beide kanten een match is.


Heb je interesse in Nikkie (en Zamo), vul dan onderstaand formulier in.

Zij mogen bij een wederzijdse klik direct geplaatst worden.

Geboortedatum 25/07/2022
Leeftijd 6 maanden
Kat of Kitten Kitten
Kleur Schildpad met wit
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Nee
Kan bij katten Ja
Kan bij kleine kinderen Nee
Kan bij grote kinderen Ja
Kan in een flat Ja
Kan in de tuin Ja