Noela

Noela is een klein, lief, blauw/wit moederpoesje van 1 jaar oud.

Noela is een klein, lief, blauw/wit moederpoesje van net 1 jaar oud. Ze heeft 3 prachtige kittens gekregen die rond 29 april 2024 zijn geboren. Ze is een geweldig zorgzame mama geweest die goed voor haar kittens heeft gezorgd. Nu verdient deze zachtaardige lieverd een eigen gouden mandje.
Noela is in Nistelrode gevonden samen met heel veel andere katten. Ze leefden hier buiten en kregen te eten van huizen in de omgeving. Toen Noela bij hokazo kwam wonen merkte je dat ze gewend is rondom mensen te zijn en graag knuffels komt halen, dit laat ze merken door veel kopjes te geven. Noela is dus mensgericht, maar ook nog wat onzeker. Maar ze zal vast en zeker een knuffelkatje worden als je haar vertrouwen hebt gewonnen! Met wat lekker natvoer zal ze snel te paaien zijn, hier is ze namelijk dol op.
Noela heeft altijd buiten geleefd en kijkt dan ook graag naar de vogeltjes door het raam! Het liefst zou ze in haar nieuwe huisje weer buiten kunnen spelen, het is dan ook belangrijk dat haar nieuwe plek een (afgezette) tuin heeft.
Deze jonge dame is onlangs gesteriliseerd en mag direct verhuizen! Interesse in deze knapperd? Vul dan onderstaand contactformulier in.

Geboortedatum 31/07/2023
Leeftijd 11 maanden
Kat of Kitten Kat
Kleur Blauw wit
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Nee
Kan bij katten Ja
Kan bij kleine kinderen Nee
Kan bij grote kinderen Ja
Kan in een flat Nee
Kan in de tuin Ja
Neem gerust contact op als je denkt dat Noela en jij bij elkaar passen. Vul het formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!