Nuka

Nuka is een stoere, grappige kater met een gouden hartje. Hij kan wild spelen, maar houdt ook enorm van knuffelen op schoot. Hij is geboren op 29 april 2024.

Vanaf 3 weken woont Nuka in een pleeggezin samen met zijn zusjes en mamapoes. Ze zijn buiten samen met heel veel andere poezen gevonden en een warm, droog onderkomen was geen overbodige luxe! Nuka is vanaf de 3 weken iedere dag meerdere keren op de hand gepakt. Hij is hierdoor heel sociaal en goed gewend aan mensen.

Nuka is een enorme knuffelbeer die wat grappig onhandig kan zijn, hij houdt van op ontdekking gaan en is enorm nieuwsgierig. Lekker onbezonnen overal op-, achter- en induiken is zijn favoriete dagbesteding. Voor zijn zusjes is zijn spel soms wat wild, maar daar houdt Nuka steeds beter rekening mee! Na al dat spelen houdt Nuka van lekker knuffelen met zijn zusjes en mamapoes, of lekker geaaid worden natuurlijk!

Nuka wil graag een speel- en knuffelmaatje in zijn nieuwe huisje. Dit mag een van zijn zusjes zijn, mamapoes, of een andere (jonge) kat zal hij net zo leuk vinden. Een (goed afgezette) tuin is ook een pre, dan kan hij naar hartenlust zijn energie kwijt.

Ben je al verliefd? Vul dan onderstaand contactformulier in. Vanaf 10 juli mag Nuka, bij wederzijdse klik, verhuizen.

Geboortedatum 29/04/2024
Leeftijd 2 maanden
Kat of Kitten Kitten
Kleur Cypers wit
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Nee
Kan bij katten Ja
Kan bij kleine kinderen Ja
Kan bij grote kinderen Ja
Kan in een flat Ja
Kan in de tuin Ja