Ola

Ola is op 4 juli 2022 geboren in het pleeggezin. Moederpoes Roxy heeft haar grootgebracht en inmiddels is deze ondeugende dame zelfstandig genoeg om op haar eigen pootjes te staan.


Ola is de diva van het stel. Ze kijkt altijd wel eerst de kat uit de boom, maar als ze vertrouwd is met een nieuwe situatie dan stapt ze hier met haar dappere pootjes in volle vaart op af. Ze stormt de hele kamer door en speeltjes en voorwerpen worden uitbundig uitgeprobeerd. Ze is met momenten ook behoorlijk brutaal en eigenzinnig en wordt dan door moederpoes Roxy regelmatig gecorrigeerd. Ola is altijd wel de eerste die nieuwkomers in het pleeggezin begroet. Ze gaat er dan ook vaak even bij liggen om ze gerust te stellen.


Voor Ola zoeken we een thuis waar ze haar energie kwijt kan en waar ze verder mag leren dat er grenzen zijn aan haar gedrag. Omdat ze in het pleeggezin niet gewend is aan kinderen en honden, weten we niet hoe ze hierop gaat reageren.Ze mag per direct verhuizen.Wil jij deze ondeugende dame een leven vol onvoorwaardelijke liefde geven?

Geboortedatum 04/07/2022
Leeftijd 2 maanden
Kat of Kitten Kitten
Kleur Zwart wit
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Nee
Kan bij katten Ja
Kan bij grote kinderen Ja
Kan in een flat Ja
Kan in de tuin Ja, mits goed afgezet