Oslo

Oslo werd een weekje later gevonden dan zijn broertje Helsinki en zusjes London en Berlin. Hij was toen ongeveer 7 weken oud. Voor hem was het duidelijk moeilijker om ons te vertrouwen en ook zijn broertje en zusjes waren in het begin even heel spannend. Zij durfden immers al veel meer.
Gelukkig mocht Oslo al gauw weer bij ze zijn kon hij weer lekker genieten van hun aandacht. Oslo voelt zich dan ook helemaal op zijn gemak bij hen. Het liefst ligt hij lekker bij ze te slapen maar als er gespeeld wordt is hij snel aanwezig om gezellig mee te ravotten.
Oslo is alweer een maandje bij ons, en we merken dat we erg ons best moeten doen om zijn vertrouwen te winnen. Het liefst blijft hij op afstand en begroet hij ons met een klein blaasje. Gelukkig heeft hij al wel ontdekt dat het heerlijk is om geknuffeld te worden en mogen we hem ook altijd wel een aaitje geven. Hij begint dan ook heerlijk te knorren. Gesteund door zijn zusje Berlin verstopt hij zich steeds minder en durft hij steeds meer.
Oslo is geboren rond 3 juni 2023 en mag verhuizen vanaf 22 augustus 2023. Hij verhuist graag samen met zijn zusje Berlin.
Mocht je interesse hebben in Oslo en Berlin, vul dan onderstaand formulier in.

Geboortedatum 03/06/2023
Leeftijd 3 maanden
Kat of Kitten Kitten
Kleur Zwart/Wit
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Nee
Kan bij katten Ja
Kan bij grote kinderen Ja
Kan in een flat Ja
Kan in de tuin Ja, mits goed afgezet
Wil jij deze lieverds voor altijd in de armen sluiten? Vul dan snel het formulier in, dan nemen we contact met je op!