Panda

filmpjes:
https://youtu.be/Wgq33UfVVOs
https://youtube.com/shorts/-DScwwKe8HQ?
https://youtu.be/ayIlg6cbFSw

Mijn naam is Panda en mijn geschatte geboortedatum is 1 april 2024. Ik ben samen met Bambou gevonden langs een drukke weg in Volkel. Voorbijgangers hebben ons uit de struiken bevrijd en naar Hokazo gebracht. Toevallig was er een vrijwilliger aanwezig en we mochten direct mee naar haar huis als pleegkatjes. Het was een spannende tijd en ik heb mij direct ontfermd over Bambou die het allemaal nog veel spannender vond. Bambou is twee weken jonger dan ik en aan 1 oogje blind wat het extra moeilijk maakte voor haar. (zie verder verhaaltje Bambou).

Na een paar dagen in de bench mochten we in de kamer los rondlopen en gingen we op ontdekkingstocht. We moesten echt nog leren spelen en onderzochten voorzichtig alle speeltjes. De achtbaan vonden we toch wel het allerleukste. Ook kwam er al gauw nog een pleegkatje bij, Bindi, en ook haar nam ik onder mijn hoede. Bindi heeft inmiddels een vast huisje gevonden maar Bambou en ik zoeken samen nog een fijn gouden mandje.

Ik ben in de afgelopen weken ontvlooid, ontwormd en bij de dierenarts geweest voor mijn chip en eerste enting. Ik ben kerngezond en zie er goed uit, al zeg ik het zelf. Mijn gewicht is gegroeid van 900 gram naar inmiddels bijna anderhalve kilo! Ik denk dat ik een grote, sterke kater word. Ik heb een heel lief karakter en ben erg zorgzaam al kan ik ook flink ravotten met Bambou. Als er iets nieuws is ben ik haantje de voorste om het te ontdekken. Ik heb ook ontdekt dat ik heerlijk kan liggen sabbelen op de zachte trui van mijn pleegmama. Met mijn ogen dicht, helemaal in extase, lig ik dan te genieten. Mijn pleegmama aait mij dan ook, wat ik heerlijk vind.

Ik hoop dat iemand na het lezen van onze verhaaltjes helemaal verliefd op ons is geraakt en ons dat fijne gouden mandje kan bieden wat we zo graag willen hebben.
Bij adoptie krijg je een tegoedbon mee voor mijn tweede enting en castratie (uit te voeren door één van de aan Hokazo verbonden dierenartsen). Als er een wederzijdse klik is mogen wij vanaf 25 juni verhuizen.

Heb je interesse in ons, vul dan onderstaand formulier in en mijn pleegmama zal z.s.m. contact met je opnemen. Liefs, Panda

Geboortedatum 01/04/2024
Leeftijd 3 maanden
Kat of Kitten Kitten
Kleur Zwart - wit
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Nee
Kan bij katten Ja
Kan bij grote kinderen Ja
Kan in een flat Ja
Kan in de tuin Ja, mits goed afgezet
Wil jij deze lieverds voor altijd in de armen sluiten? Vul dan snel het formulier in, dan nemen we contact met je op!