Peer

Peer is zwervend op straat gevonden samen met haar broertjes en zusjes. Haar geschatte geboortedatum is 26 april 2023.
Toen Peer werd gevonden had ze een scheef kopje en schudde ze veel met haar hoofd. Ook draaide ze rondjes om haar as. Ze is onderzocht door de dierenarts en die kon niets concreets vinden wat het zou kunnen veroorzaken. Vermoedelijk heeft Peer een middenoorontsteking gehad die haar evenwichtsorgaan heeft aangetast. Ze kon gelukkig terecht in een pleeggezin waar ze kon rusten en herstellen. Haar scheve kopje is inmiddels wel een stuk minder erg, maar helemaal weg zal het waarschijnlijk niet gaan. Met name in stressvolle situaties houdt ze haar kopje nog scheef en begint ze rondjes te lopen.
Peer is een lief en introvert kitten. Ze is afwachtend in nieuwe situaties en laat het liefst broertje Pluis de eerste stappen zetten. Het heeft ook even geduurd voordat ze haar pleegouder genoeg vertrouwde. Maar toen dit vertrouwen er eenmaal was, wilde ze niets liever dan in de buurt zijn en geaaid worden op haar rug. Ze speelt graag met een hengeltje en met haar broertjes en zusjes. Als ze na al dat spelen moe is, ligt ze graag in de buurt bij haar pleegouder te slapen.
Om Peer het fijne leven te geven wat ze verdient, heeft ze wel wat wensen betreft haar nieuwe plek. Peer zal het beste tot haar recht komen in een rustige en prikkelarme omgeving waar ze de tijd krijgt om haar nieuwe omgeving stapsgewijs te verkennen. Ze zal worden geplaatst als binnenkat aangezien een vrije buitenomgeving te veel stress zal opleveren. Peer is in het pleeggezin maatjes met haar broertjes Pluis en Pelle. Ze mag dan ook samen met Pelle en/of Pluis geplaatst worden. Peer is gechipt en gevaccineerd en ze mag per direct verhuizen.
Wil jij deze lieve dame een leven vol onvoorwaardelijke liefde geven? Vul dan onderstaand formulier in.

Geboortedatum 26/04/2023
Leeftijd 4 maanden
Kat of Kitten Kitten
Kleur Cypers wit
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Nee
Kan bij katten Ja
Kan bij honden Nee
Kan bij kleine kinderen Nee
Kan bij grote kinderen Ja
Kan in een flat Ja
Kan in de tuin Ja, mits goed afgezet
Denk jij dit lekkere dier te kunnen bieden wat 'ie nodig heeft? Vul dan snel het formulier in, dan nemen we spoedig contact met je op.