Pepper

Dit is Pepper, een cypers-witte poes, haar geschatte geboortedatum is 9 december 2020. Pepper is als zwerfdier gevonden en had geen chip en er heeft zich niemand voor haar gemeld. Daarom gaan we op zoek naar een nieuw huisje voor deze jongedame.

Pepper is een nieuwsgierig angsthaasje, vanonder het aanrecht houdt ze nauwlettend in de gaten wat wij doen in haar ruimte en met de andere katjes. Als we haar een bakje natvoer toeschuiven begint ze meteen te eten en ze is er zo gek op dat als het bakje wegschuift ze het volgt. En dan zie je haar kijken naar ons van jullie zien mij toch niet? Uiteindelijk zal haar nieuwsgierigheid en liefde voor het natvoer het winnen van haar onzekerheid naar ons mensen toe.

Pepper zit vaak met andere katten onder het aanrecht, maar ze heeft niet echt een voorkeur voor een kat. Of ze perse met een andere kat moet verhuizen kunnen wij ook nog niet zeggen.

Pepper zoekt een geduldig baasje met veel kattenliefde die haar kan helpen uit haar schulp te kruipen. Dit kan weken of zelfs maanden duren, daar moet een nieuw baasje rekening mee houden.

Geboortedatum 09/12/2020
Leeftijd 2 jaar
Kat of Kitten Kat
Kleur Cypers-wit
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Ja
Kan bij katten Ja
Kan bij kleine kinderen Nee
Kan bij grote kinderen Ja
Zie jij het helemaal zitten om Pepper te leren dat mensen helemaal niet zo eng zin? Vul het formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.