Pietje

Pietje is een ontzettend lieve jeweetwel kater. En daarnaast een flinke verschijning. Hij knuffelt en speelt heel graag. Ook wordt hij graag geborsteld en geaaid maar hij geeft wel aan als hij het genoeg vindt. Dat is duidelijk af te lezen aan zijn lichaamstaal, je ziet goed aan hem wanneer hij dat punt gaat bereiken. Ga je dan toch door dan slaat hij je maar zelfs dat doet hij lief en zonder nagels, hij doet je geen pijn. Dat is wel de reden waarom we hem niet plaatsen bij kleine kinderen. Ook wordt hij niet bij andere dieren geplaatst omdat hij snel onzeker is en dan in de verdediging schiet.
Pietje heeft chronische niesziekte en daar kan hij gewoon oud mee worden, maar hij moet wel in de gaten worden gehouden. We maken 2x per dag zijn ogen en neusje schoon en dat vindt hij prima, dt helpt hem ook met zo min mogelijk te snotteren. Omdat hij chronische niesziekte heeft mag hij niet vrij naar buiten want het is besmettelijk voor andere katten. Hij mag wel in een echt goed afgezette tuin of kattenren, voor Pietje zou het wel fijn zijn als hij naar buiten kan zodat hij zijn energie kwijt kan en misschien een paar ons kwijtraakt. De niesziekte zorgt ervoor dat hij wat kan snotteren maar verder heeft hij er geen last van, hij niest nauwelijks.
Pietje krijgt ook light voer en krijgt nu eten via een automatische voerbak, want door onbeperkt voer te geven begon hij iets te veel in de breedte te groeien, op deze manier kunnen we zorgen dat hij niet te dik wordt. Zijn geschatte geboortedatum is 1 mei 2020.
Verder is Piet super netjes in huis. Hij gaat heel keurig op de kattenbak en houdt zijn eet en drinkplaats ook schoon. Piet is een echte bankhanger, en wil niets liever dan lekker samen tv kijken. Wie gaat er voor deze lieverd? Hij verdient het zo!
Hier zie je Pietje heerlijk spelen: https://www.youtube.com/shorts/zc7-SshVl9Y
Kun jij onze lieve Pietje een liefdevol thuis bieden, vul dan onderstaand formulier in. Bij een wederzijdse klik mag Pietje meteen verhuizen.

Geboortedatum 01/05/2020
Leeftijd 2 jaar
Kat of Kitten Kat
Kleur Zwart/Wit
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Ja
Kan bij katten Nee
Kan bij honden Nee
Kan bij kleine kinderen Nee
Kan bij grote kinderen Ja
Kan in een flat Ja
Kan in de tuin Ja, mits goed afgezet
Denk jij dat je deze knapzak een prachtig leven kunt bieden? Vul het formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!