Pietje

Pietje is een wit-zwarte kater, zijn geschatte geboortedatum is 1 mei 2020. Pietje is als zwerfdier bij Hokazo gekomen. Helaas heeft zich niemand voor hem gemeld.

Pietje is een lief karakterkatje en als je hem kan lezen en zijn grenzen respecteert, heb je er een tof maatje aan.
Omdat Pietje een karakterkat is plaatsen we hem niet bij kleine kinderen omdat die hem moeilijker kunnen lezen en ook plaatsen we hem niet bij andere dieren.

Pietje heeft chronische niesziekte en daar kan hij gewoon oud mee worden, maar hij moet wel in de gaten worden gehouden. Daarom mag hij niet vrij naar buiten. Hij mag wel in een echt goed afgezette tuin of kattenren en voor Pietje zou het wel fijn zijn als hij naar buiten kan zodat hij zijn energie kwijt kan. De niesziekte zorgt ervoor dat hij wat kan snotteren maar verder heeft hij er geen last van.

Pietje krijgt ook light voer en krijgt nu eten via een automatische voerbak, want door onbeperkt voer te geven was hij iets teveel in de breedte aan het groeien dus op deze manier kunnen we zorgen dat hij niet te dik wordt.

Geboortedatum 01/05/2020
Leeftijd 2 jaar
Kat of Kitten Kat
Kleur Zwart-wit
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Nee
Kan bij katten Nee
Kan bij honden Nee
Kan bij kleine kinderen Nee
Kan bij grote kinderen Ja
Kan in de tuin Ja
Heb jij interesse in het aandoenlijke koppie van Pietje? Vul onderstaand formulier in en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.