Pip

Pip een vrolijk en blij mannetje , hij kan je zo schattig aan kijken met zijn wiebelige kopje. Pip is gevonden met een middenoorontsteking, dat was zo zielig. Het blijkt ook dat hij doof is zodoende het wiebelige kopje. Hij kan heel goed alleen spelen met een korrel van de kattenbak of met het lipje van het melkpak. Spelen met de hengel vindt hij geweldig en zo ook spelen met het lampje.


Soms is hij een beetje te enthousiast met de andere poezen. Hij zit nu in een gezin met 5 poezen wat heel goed gaat, maar het liefste wil hij een forever home hebben.


Pip vindt het heel fijn als er iemand is die veel tijd voor hem heeft en waar hij buiten kan spelen in een catproof tuin samen met een ander katje, dat zou geweldig zijn!

We plaatsen hem dan ook niet in een gezin waar hij veel alleen is.


Verder is Pip een echte knuffelbeer, hij vindt het heerlijk om lekker languit op je schoot liggen en over zijn buikje geaaid te worden. Pip is een grappige, soms wat klungelige kater. Zijn geboortedatum is 16 mei 2022.


Hij is gechipt, gecastreerd en mag dan ook per direct verhuizen. We willen Pip samen plaatsen met Whoopie.

Heb je interesse in deze 2 lieverds, vul dan onderstaand formulier in

Geboortedatum 16/05/2022
Leeftijd 8 maanden
Kat of Kitten Kitten
Kleur Zwart -wit
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Ja
Kan bij katten Ja
Kan bij kleine kinderen Ja
Kan bij grote kinderen Ja
Kan in een flat Ja
Kan in de tuin Ja, mits goed afgezet
Heb jij interesse in de aandoenlijke koppies van Pip en whoopie? Vul onderstaand formulier in en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.