Pippi

Pippi is een knappe kater met een geschatte geboortedatrum van 15-11-2017. Hij is als zwerfdier bij ons binnengekomen en wij gaan nu op zoek naar een gouden mandje voor hem.

Pippi is nog erg bang voor mensen. Dit mooie mannetje is nog zo ontzettend bang dat we hem nauwelijks zien. Hij ligt overdag als er mensen in het pand zijn veilig verstopt in zijn schuilhokje. Om dit “onzichtbare” mannetje toch wat zichtbaarder te maken willen we hem wel al voorstellen omdat er misschien toch wel iemand is die hem de tijd en ruimte geeft om te wennen aan het leven met mensen. Er zit dus nog een hele socialisatieklus aan dit ventje.

In de ruimte waar Pippi momenteel zit, verblijft hij met andere katjes samen. Pippi zoekt hier de andere katjes heel regelmatig op. Hij heeft geen vast “maatje” maar voelt zich wel veilig tussen de andere katten. We plaatsen hem dus enkel in een situatie met of bij een andere kat-sociale kat, die het ook kan waarderen dat Pippi contact zoekt.

Omdat Pippi nog zo bang is voor mensen plaatsen we hem niet in een situatie met kleine kinderen en/of honden.

Pippi kan bij ons niet naar buiten en hier lijkt hij geen last van te hebben. Hij zou als binnen katje herplaatst kunnen worden maar zou na een goede wenperiode ook naar buiten kunnen.

Geboortedatum 15/11/2017
Leeftijd 4 jaar
Kat of Kitten Kat
Kleur zwart
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Ja
Kan bij katten Ja
Kan bij honden Nee
Kan bij kleine kinderen Nee
Kan bij grote kinderen Nee
Kan in een flat Ja
Kan in de tuin Ja
Ben jij net zo verliefd op die mooie kop als wij? Vul het formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!