Pluis

Deze knappe meid is Pluis, haar geschatte geboortedatum is 9 februari 2022. Pluis vindt het nog spannend met ons in de buurt. Maar in de korte tijd dat ze bij ons is gaat ze al heel goed vooruit.

Eerst lag ze onder de verwarming verstopt en nu laat ze zich al zien. Als we niet te dichtbij komen en rustig blijven zitten, gaat ze lekker nieuwsgierig rond zitten kijken. Deze meid komt er wel als ze wat tijd krijgt. Niks forceren maar wel actief socialiseren. Dat kan heel makkelijk door middel van spel en natuurlijk gaat ook liefde door de maag bij verlegen katjes. Zo kunnen ze toch wennen aan de aanwezigheid van mensen en zetten ze vaak al snel stapjes, zeker jonge katten!

Pluis wil waarschijnlijk wel samen met een ander katje geplaatst worden, maar ze heeft nog geen vast maatje. Dus als jij al een sociaal kattenvriendje hebt, is dat misschien wel een goede match! Anders verhuist ze graag met een ander katje uit onze opvang.

Pluis kan niet met kleine kinderen omdat die kleine handjes te spannend voor haar zullen zijn. Met wat grotere kinderen die weten hoe ze met een verlegen kat om moeten gaan, is geen probleem. Of Pluis perse naar buiten wil weten we nog niet.

Geboortedatum 09/02/2022
Leeftijd 11 maanden
Kat of Kitten Kitten
Kleur Cypers-wit
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Ja
Kan bij kleine kinderen Nee
Kan bij grote kinderen Ja
Heb jij interesse om Pluis in huis te nemen? Vul het formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!