Poes

Deze kleine schat is Poes, haar geschatte geboortedatum is 27 mei 2022. Toen ze 2 weken oud was is ze laat op de avond helemaal alleen gevonden en bij ons in het pleeggezin gebracht. We hebben haar met de fles grootgebracht en daardoor is ze super aanhankelijk. Een echte knuffelkont! Ze is dan ook graag bij je in de buurt en kruipt regelmatig op schoot om aangehaald te worden.


Ze is klein van stuk maar dat deert haar niet, ze staat haar 'mannetje' wel. Parmantig stapt ze door het huis. Nieuwsgierig ontdekt ze wereld om zich heen. Ze speelt en stoeit graag met de andere kittens. Ze kan zich prima vermaken met een balletje of muisje. In het pleeggezin heeft ze kennis gemaakt met Loki, dat was liefde op het eerste gezicht, ze zoeken elkaar altijd op voor een spelletje of om samen lekker te soezen. Vriendjes voor het leven. We halen dit stelletje dan ook niet uit elkaar en zij worden alleen samen geplaatst.


Poes is opgegroeid met volwassen katten en zelfs die daagt ze uit, een stoere meid. Met het hondje heeft ze ook geen probleem, zijn staart is ook leuk speelgoed. Ook kinderen om zich heen vind ze prima.

Poes (en uiteraard Loki) wil heel graag een eigen thuis. Poes mag vanaf 12 augustus verhuizen maar mag nu wel al gereserveerd worden.

Geboortedatum 27/05/2022
Leeftijd 2 maanden
Kat of Kitten Kitten
Kleur zwart
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Nee
Kan bij katten Ja
Kan bij honden Ja
Kan bij kleine kinderen Ja
Kan bij grote kinderen Ja
Kan in een flat Ja
Kan in de tuin Ja