Poes

Poes is in ons pleeggezin gekomen toen ze een dag of 3 oud was. Haar geboortedatum is geschat op 4 april 2024. Ze heeft vanaf dag 1 goed gedronken en is zonder problemen opgegroeid. Ze is een hartstikke lief en aanhankelijk meisje, nieuwsgierig, ondernemend maar soms ook wat ondeugend. Ze speelt graag met haar broertjes Beer, Vos en Wolf. Samen rondrennen, stoeien en ravotten. Speelgoedmuisjes, balletjes en verder alles wat rolt en wiebelt, daar gaat ze achteraan.
Als ik op de bank zit dan komt ze gezellig bij me zitten en vindt ze het fijn om aangehaald te worden. Poes is een echte knuffelkont. Al spinnend valt de kleine meid bij mij op schoot in slaap, maar ze vindt het ook heerlijk om lekker met haar broertjes samen te soezen en te slapen. Poes is kinderen gewend en die gaan prima samen. Ook met ons hondje heeft ze geen problemen, leuk toch zo’n wiebelende staart. De volwassen katten worden vriendelijk begroet en uitgedaagd voor een spelletje.
Het is voor Poes tijd om op eigen pootjes te gaan staan en daarvoor zoekt ze een fijn baasje. Ze zou graag samen met één van haar broertjes Beer, Vos of Wolf willen verhuizen maar een al aanwezig jong, nog speels katje zou ook zomaar haar vriendje kunnen worden.
Ben je op zoek naar een kitten dan zou Poes misschien wel jouw match kunnen zijn. Ze mag vanaf 13 juni verhuizen maar kan nu al gereserveerd worden.
Heb je interesse in Poes, vul dan onderstaand formulier in.

Geboortedatum 04/04/2024
Leeftijd 2 maanden
Kat of Kitten Kitten
Kleur cypers
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Nee
Kan bij katten Ja
Kan bij honden Ja
Kan bij kleine kinderen Ja
Kan bij grote kinderen Ja
Kan in een flat Ja
Kan in de tuin Ja, mits goed afgezet