Poki

Hallo, ik ben Poki. Een katertje met een geschatte geboortedatum van 01 mei 2023. Ik ben helemaal alleen gevonden en woon nu bij een pleeggezin. Ik heb een prachtig gestreept velletje, net een tijger. Verder heb ik witte sokjes en een wit buikje, schattig hè?
Bij mijn pleeggezin woon ik samen met andere katten en kittens. Hen vind ik erg leuk, ik speel met ze, eet goed en slaap heerlijk tussen ze in. Mensen vind ik nog wel eng. Ik kan dan voor de vorm blazen en ren dan het liefst mijn schuilplekje in. Ik ben totaal niet agressief, dus zal je niet bewust krabben of bijten. Het is vooral nog erg spannend voor me. Als ik lig kun je me aaien. Ik kom er langzaam achter dat kriebels heerlijk zijn.Aangezien ik mensen nog beter moet leren vertrouwen, zou het fijn zijn als mijn nieuwe baasje mij voldoende tijd en aandacht kan geven. Veel samen spelen om mijn vertrouwen te winnen, stiekem aaitjes geven en natuurlijk lekkere snoepjes en hapjes, daar ben ik wel voor te porren. Een heel druk huisje met kleine kinderen is daarom minder geschikt. Het zou wel leuk zijn als er een andere jonge kat of kitten aanwezig is, waar ik mee kan spelen en slapen. Dat vind ik wel zo gezellig!Poki is ontvlooid, ontwormd en heeft zijn eerste enting gehad. Bij plaatsing krijg je een tegoedbon mee voor de tweede enting en de sterilisatie. Bij een wederzijdse klik mag hij vanaf 21 juli naar zijn nieuwe huisje.

Geboortedatum 01/05/2023
Leeftijd 4 maanden
Kat of Kitten Kitten
Kleur Cypers met wit
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Nee
Kan bij katten Ja
Kan bij kleine kinderen Nee
Kan bij grote kinderen Ja
Kan in een flat Ja
Kan in de tuin Ja
Zie jij het helemaal zitten om Poki te leren dat mensen helemaal niet zo eng zin? Vul het formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.