Pop

Deze twee lieverds zijn Lolli en Pop, Lolli is een zwart-witte poes geboortedatum 13 juli 2021. Pop is een wit-zwarte poes geboorte datum 13 juli 2021. De dames zijn na plaatsing teruggekomen naar Hokazo.

De dames moesten even wennen aan hun nieuwe omgeving. Lolli komt na enige aarzeling naar je toe met een bol ruggetje en staartje fier in de lucht. En dan kan ze geen genoeg krijgen van het kroelen, ze reageert nog wel snel op onverwachte bewegingen.

Pop komt ook naar je toe, maar die vindt het nog wat spannend. Maar ook Pop komt er wel als ze jou en haar omgeving  beter kent.

Lolli en Pop zoeken een rustig huisje waar ze helemaal zichzelf mogen en kunnen zijn. Als ze verhuizen naar hun nieuwe huisje zullen ze weer even tijd nodig hebben om te wennen. Maar dat is begrijpelijk als je in je jonge leven al op meerdere plekken hebt gewoond. Maar nu willen ze graag hun forever home vinden.

Geboortedatum 13/07/2021
Leeftijd 11 maanden
Kat of Kitten Kitten
Kleur Wit-zwart
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Ja
Kan bij katten Ja
Kan bij honden Nee
Kan bij kleine kinderen Nee
Kan bij grote kinderen Ja
Kan in een flat Ja
Kan in de tuin Ja, mits goed afgezet
Vind jij die smoeltjes net zo aandoenlijk als wij dat vinden? Vul dan het formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.