Popcorn

Mijn naam is Popcorn, maar omdat ik ieder weekend werd geassocieerd met een lekkere snack , heb ik van mijn pleeggezin een nieuwe naam gekregen: Mike. Ik denk zelf dat ze me vernoemd hebben naar die bekende stoere boxer. Dat kan haast niet anders met mijn prachtige lijf en grote poten.

Ik weeg bijna 5 kg en val in de categorie zwaargewichten. Uiteraard is dit allemaal spiermassa.

Ik ben een gezonde, knappe stevige kater van 1 jaar oud. Mijn grootste wens zou zijn om buiten rond te mogen rennen. In mijn huidige pleeggezin zit ik opgescheept met 2 bejaarde katten die het grootste deel van de dag slapen. Een robbertje stoeien is er dan ook al niet meer bij.

Om mezelf een beetje in shape te houden, ren ik dagelijks een aantal keren de trap op en neer. Ik moet toch iets doen om dit goddelijke figuur te behouden.

Ik ben op zoek naar een huisje waar ik buiten lekker rond kan rennen. Het zou fijn zijn als ik dit samen met een maatje kan doen, maar alleen red ik me ook wel. Het liefste zou ik de hele buurt verkennen.

Als de buren hier niet zo blij mee zijn, zou het fijn zijn als de tuin goed afgezet is.

Als stoere kater ben ik geen schootkatje. Je mag me wel aaien en knuffelen, maar als ik er genoeg van heb moet je me even met rust laten. Af en toe heb ik namelijk nogal ‘losse pootjes’.

Achteraf heb ik hier toch wel een beetje spijt van. Als stoere kater ben ik natuurlijk niet bang als ik alleen ben, maar ik vind het wel heel fijn als er mensen om me heen zijn.

Ik ben een gemakkelijke eter en eet bijna alles wat je me voorzet.

Ik ben gecastreerd, gevaccineerd, geënt en zou graag zo snel mogelijk de buitenlucht in willen.

Geboortedatum 30/07/2021
Leeftijd 1 jaar
Kat of Kitten Kat
Kleur blauw-wit
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Ja
Kan bij katten Ja
Kan bij kleine kinderen Nee
Kan bij grote kinderen Ja
Kan in een flat Nee
Kan in de tuin Ja