Ram

Deze prachtige rode heer heet Ram. Ram heeft een geschatte geboortedatum van 8 september 2021. Hij is samen met z'n zusje gevonden en naar dierenasiel Hokazo gebracht. Vanwege hun jonge leeftijd zijn ze snel bij een pleeggezin geplaatst. Daar heeft Ram Angela ontmoet en dat was liefde op het eerste gezicht. Later kwam ook Droppie in het pleeggezin en samen vormen zij een ontzettend leuk trio.

In het begin is Ram wat onzeker. Dan gaat Ram erbij liggen. Dat is erg komisch om te zien. Je ziet heel dat koppie hard nadenken en dan plots maakt Ram een koprol over de grond en is hij klaar met denken. Ondertussen is hij goed op zijn gemak bij het pleeggezin en is het een heerlijke knul. Hij rent en speelt rond, ligt lekker op de bank te slapen en komt regelmatig bij de leden van zijn pleeggezin kijken of er een aai, spelletje of wat lekkers te scoren valt.

Ram is binnengekomen als angsthaasje, maar heeft die mantel grotendeels afgeworpen. Hij vindt het heerlijk om over zijn kop geaaid te worden en als je dan lekker aan z’n oren frunnikt. Hij komt regelmatig naar je toe voor een aai. Op het bureau (als je thuiswerkt), of op de bank. Hij heeft echter nog een te druk leven om op schoot te komen, want ondertussen is er altijd wel iemand bezig met een balletje. En dat doet Ram denken we nog het liefst: samen met Angela of Droppie achter zijn gele stuiterbal aan rennen. Ook met andere speeltjes is Ram erg tevreden en als er geen speelgoed is, dan speelt hij graag tikkertje met Angela en Droppie. Dan rennen ze achter elkaar aan tot iemand een tik tegen de billen krijgt en dan draaien ze de rollen om. Ook stoeien vinden ze heerlijk, dan rollebollen ze over elkaar heen. Deze drie doerakken brengen echt wat leven in huis.

Ram en Angela zoeken een huisje waar ze samen naartoe kunnen en ze zouden het onwijs leuk vinden als Droppie mee zou mogen. Ze zoeken een baasje die het aandurft om het socialisatieproces met deze schatjes af te ronden. Er zit namelijk nog wel wat werk in deze twee (of drie), maar ze zijn er bijna!

Ram en Angela hebben hun vaccinaties gehad en zijn gechipt en gecastreerd en mogen bij een wederzijdse klik direct verhuizen.

Geboortedatum 08/09/2021
Leeftijd 11 maanden
Kat of Kitten Kitten
Kleur rood
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Ja
Kan bij katten Ja
Kan bij grote kinderen Ja
Kan in een flat Ja
Kan in de tuin Ja
Gun jij deze leukerds een gouden mandje bij jou thuis? Vul dan het formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.