Rannie

Hoi, ben jij mijn nieuwe baasje? Ik ben Rannie en logeer in een pleeggezin samen met andere kittens. Mocht je kennis met me komen maken dan zal je merken dat ik dat enorm spannend vind, want ik ken je nog niet en ik weet niet wat je van plan bent. Mensen vind ik nog steeds een beetje eng. Ik vind het erg fijn om te spelen met andere katten. Mijn geschatte geboortedatum is 24 juni 2022.


Maar weet je wat het is? Ze zeggen dat ik zo mooi en zacht ben en ze willen me daarom graag aaien. Ik laat dat wel toe hoor, maar blijf dan heel stil zitten. Maar ik durfde laatst al wel zelf naar iemand toe te lopen en kopjes te geven, dus ik denk wel dat ik mensen steeds aardiger ga vinden.


Welk soort baasje zoek ik dan? Nou, eentje die goed mijn grenzen respecteert en mij niet steeds gaat aaien. Iemand die geduld heeft en in wie ik vertrouwen kan krijgen. Want eigenlijk vind ik aandacht wel fijn, maar dan op mijn eigen momenten en in mijn eigen tempo. Als jij dat kan bieden, dan weet ik zeker dat we een goede band gaan opbouwen. En wie weet ontpop ik me tot een ware knuffelkont, maar dat zien we dan vanzelf wel.


Ik zit in een pleeggezing samen met Rese, Holly, Hans, Regen (zie elders op deze site) en Hulk. Misschien wil je mij samen met één van hen adopteren, dat zou ik wel fijn vinden.


Heb je interesse in Rannie, vul dan onderstaand formulier in.

Bij een wederzijdse klik mag zij direct verhuizen.

Geboortedatum 24/06/2022
Leeftijd 5 maanden
Kat of Kitten Kitten
Kleur cypers
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Nee
Kan bij katten Ja
Kan bij kleine kinderen Nee
Kan bij grote kinderen Ja
Kan in een flat Ja
Kan in de tuin Ja, mits goed afgezet
Ben jij net zo verliefd op Rannie als wij? Vul onderstaand formulier in en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.