Regen

Hoi, ben jij mijn nieuwe baasje? Ik ben Regen en logeer in een pleeggezin samen met andere kittens. Mocht je misschien kennis met me komen maken dan zal je merken dat ik dat enorm spannend vind, want ik ken je nog niet en weet niet wat je van plan bent. Mensen vind ik nog steeds een beetje eng. Ik vind het erg fijn om te spelen met andere katten. Mijn geschatte geboortedatum is 24 juni 2022.


Maar weet je wat het is? Ik ben eigenlijk wel nieuwsgierig naar mensen, maar ik wil me nog niet laten aaien, dat is nog even te spannend. Ik houd alles goed in de gaten en als mijn pleegbaasje een tijdje rustig in de kamer zit, dan ga ik echt wel op verkenning uit en ga ik spelen met de andere pleegkatjes of ga lekker tegen een ander katje aan liggen dutten. Ik denk wel dat ik mensen steeds aardiger ga vinden.


Welk soort baasje zoek ik dan? Nou, eentje die goed mijn grenzen respecteert en niet steeds probeert om mij te aaien. Iemand die geduld heeft en in wie ik vertrouwen kan krijgen. Want eigenlijk ben ik dus supernieuwsgierig en ondernemend, maar dan op mijn eigen momenten en in mijn eigen tempo. Als jij dat kan bieden, dan weet ik zeker dat we een goede band op kunnen gaan bouwen. En wie weet ontpop ik me tot een ware knuffelkont, maar dat zien we dan vanzelf wel.


Ik zit in een pleeggezin samen met Rese, Holly, Hans, Rannie (zie elders op deze site) en Hulk (links op de laatste foto). Misschien wil je mij samen met één van hen adopteren, dat zou ik wel fijn vinden.


Heb je interesse in Regen, vul dan onderstaand formulier in 

Bij een wederzijdse klik mag hij direct verhuizen. 

Geboortedatum 24/06/2022
Leeftijd 5 maanden
Kat of Kitten Kitten
Kleur zwart wit
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Nee
Kan bij katten Ja
Kan bij kleine kinderen Nee
Kan bij grote kinderen Ja
Kan in een flat Ja
Kan in de tuin Ja, mits goed afgezet
Zie jij het helemaal zitten om deze knappe kop te leren dat mensen helemaal niet zo eng zijn? Vul het formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!