Richie (tijdelijk niet plaatsbaar)

Mag ik jullie aan onze Richie voorstellen? Oke, wie zwijgt stemt toe! Richie is een cypers katertje, zijn geschatte geboortedatum is 17 januari 2023. Hij is een halfwasje, nog niet volwassen, maar ook geen kittentje meer.

Maar wat is Richie wel? Een superlieve kater, zowel naar andere katten als naar ons mensen. We gaan er ook vanuit dat hij contact heeft gehad met mensen op de positieve manier. Waarom zich niemand voor hem gemeld heeft? Dat is een goede vraag, daar snappen wij ook niks van!

Richie heeft wel wat energie over, daarom zou het superfijn zijn als hij een huisje vindt waar de bewoners heerlijk met hem willen spelen en ravotten. Hierbij kan het wel tot wat lijfelijk contact komen, want hij gaat net zo makkelijk op je rug liggen als op je schoot.

Je kan hem ook optillen, dat vindt hij helemaal niet erg. Hij is gewoon een geweldige lieverd.

We weten nog niet of hij graag naar buiten wil.

Hij kan met andere katten, en wie weet zie je op het asiel nog wel een andere lieverd voor erbij. Gewoon omdat het kan, hij kan goed met Hurmen en Ford. Dus kijk ook zeker eens bij hun verhaaltjes! Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. En voor Richie is het fijn als hij gezelschap heeft als zijn baasjes van huis zijn.

Heb jij een huisje voor hem en eventueel een vriendje? Mail dan snel naar admin@hokazo.nl.

Geboortedatum 17/01/2023
Leeftijd 10 maanden
Kat of Kitten Kitten
Kleur Cypers
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Ja
Kan bij katten Ja
Kan bij kleine kinderen Ja
Kan bij grote kinderen Ja
Kan in een flat Ja
Kan in de tuin Ja, mits goed afgezet
Wil jij voor Richie (tijdelijk niet plaatsbaar) zorgen? Vul dan het vragenformulier in, dan nemen we spoedig contact met je op!