Robijn

Kijk, dit is Robijn, een vrolijk speels katertje. Hij is geboren op 6 mei 2022. Het kleine manneke was nog maar een dag oud toen hij, samen met zijn zusje Kiki bij ons in het pleeggezin kwam. Helaas wilde hun moeder niets met ze te maken hebben en daarom is er in het belang van de kittens voor gekozen om ze bij hun moeder weg te halen. Robijn is met de fles grootgebracht waardoor hij erg sociaal en aanhankelijk is.


Robijn is in huiselijke kring opgegroeid en gewend aan alle geluiden die daarbij horen. Hij is erg op mensen gericht en zoekt onze aandacht ook zeer geregeld op. Maar Robijn is ook erg dol op zijn zusje. Ze spelen veel samen. Hij vindt het heerlijk om samen met Kiki te stoeien en te ravotten. Lekker achter elkaar aan door de kamer rennen en elkaars speelgoed weghalen. En als het dan daarna tijd is voor een dutje, kruipen ze dicht tegen elkaar aan.


Robijn komt regelmatig naar je toe om aangehaald te worden, hij vindt het fijn om te kroelen en hij spint dan volop. Hij geniet van alle aandacht en knuffels. Robijn is nieuwsgierig en is de wereld om zich heen aan het ontdekken. Hij kan goed overweg met onze volwassen katten en ook het hondje in huis is zijn vriendje. Hij daagt hen allen uit voor een spelletje en de staarten zijn leuk speelgoed. Kleine kinderen zijn ook geen probleem, zij mogen hem oppakken en hij speelt mee met hun speelgoed. Het wordt tijd voor Robijn om op eigen pootjes te gaan staan en op zoek te gaan naar een fijn eigen thuis. Het liefst zou hij samengaan met zijn zusje Kiki, met tweeën heb je toch altijd een speelkameraadje om je heen en dat vindt een kitten erg fijn. Maar als je al een jong katje in huis hebt zou dat ook zomaar een nieuw vriendje voor Robijn kunnen zijn. Omdat Robijn zo op mensen gericht is plaats ik hem niet bij iemand die veel van huis is.


Hij mag vanaf 19 juli gaan verhuizen maar kan nu al, bij een wederzijdse klik, gereserveerd worden.

Geboortedatum 06/05/2022
Leeftijd 3 maanden
Kat of Kitten Kat
Kleur wit/zwart
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Nee
Kan bij katten Ja
Kan bij honden Ja
Kan bij kleine kinderen Ja
Kan bij grote kinderen Ja
Kan in een flat Ja
Kan in de tuin Ja