Rolina

Rolina is een angsthaasje en zit het grootste deel van de tijd boven op een plank in haar verblijf. Lekker veilig. En dat laten we voorlopig ook even zo. Alle rust, alle tijd. Heel veel kunnen we op dit moment dus helaas nog niet over haar vertellen. Toch willen we Rolina wel al graag aan jullie laten zien. Dit ‘onzichtbare’ exemplaartje alvast een beetje meer zichtbaar maken. Zodra de eerste stapjes gezet worden (en die gaan zeker komen), melden we dat uiteraard.

Rolina is een knappe cypers-rood met witte poes, haar geschatte geboortedatum is 1 september 2020. Rolina is als zwerfdier bij Hokazo binnen gekomen.

Ze ligt vaak bij een andere kat boven op een plank en daarom plaatsen we haar alleen met een ander katje uit haar verblijf. Daar kan ze zich aan optrekken en steun bij vinden.
Rolina is nog echt bang van ons mensen en zoekt ook geen contact met ons. Als je Rolina in huis neemt moet je er rekening mee houden dat ze veel tijd nodig heeft om te wennen. En veel schuilplekjes moet hebben.
Een angsthaasje kan in een vertrouwde stabiele omgeving ook snel omgaan. Want het is toch een kwestie van vertrouwen opbouwen naar Rolina toe. Als ze niks moet en je geen ultimatum stelt kan ze je zomaar verrassen. Maar we kunnen natuurlijk geen garanties geven dus een adoptant moet bereid zijn haar te accepteren zoals ze is, ook als ze geen knuffelkont wordt.

Rolina wordt niet geplaatst bij honden en kleine kinderen omdat dit haar teveel stress zal geven.

Geboortedatum 01/09/2020
Leeftijd 3 jaar
Kat of Kitten Kat
Kleur Cypers-rood-wit
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Ja
Kan bij katten Ja
Kan bij honden Nee
Kan bij kleine kinderen Nee
Kan bij grote kinderen Ja
Denk jij dat je deze knapzak een prachtig leven kunt bieden? Vul het formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!