Ruby

Knappe Ruby!! Wat een mooie tekening heb je op je lijfje! En wat ben je een lieve moeder. Jouw geschatte geboortedatum is 18 juni 2020.

Je bent drachtig gevonden en bij ons in pleeg gekomen. Na een effectieve ontworming en lekker bijkomen van het zwervend bestaan op straat door heerlijk eten, warmte en liefde, was je klaar om te gaan bevallen. Je hebt 5 prachtige kittens op de wereld gezet, stuk voor stuk bloedjes van kittens.We zijn bij de bevallingen van jouw kittens geweest en je hebt het zo goed gedaan. Je vond het fijn dat we erbij waren en dat we je soms geruststellend toespraken. Je bent duidelijk mensen gewend en we mogen je ook altijd aaien en knuffelen. Vastpakken vind je iets minder leuk, maar je laat het heel goed toe als het moet als je bijvoorbeeld in een reismandje moet of om een andere reden even opgepakt moet worden.Je hebt jouw kittens liefdevol opgevoed. Op het moment dat iets oudere kittens (Eden en Pannenkoek) bij jullie op de kamer kwamen, was je ook heel lief naar deze jongens. Maar we merken ook dat de kittenkamer te klein wordt voor je. Je komt inmiddels ook in onze huiskamer, waar soms ook onze katten rondlopen. Je bent dan afwachtend, past je aan de situatie aan.

Inmiddels zijn jouw schatjes oud genoeg om te gaan verhuizen naar hun forever home. Hun verhaaltjes zijn elders op deze site te lezen. Omdat we je nog willen laten castreren voordat je gaat verhuizen naar jouw eigen thuis, ben je ongeveer per 7 december a.s. voor adoptie beschikbaar.

Geboortedatum 18/06/2020
Leeftijd 2 jaar
Kat of Kitten Kat
Kleur Cypers-rood-wit
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Ja
Kan bij katten Ja
Kan bij kleine kinderen Ja
Kan bij grote kinderen Ja
Kan in de tuin Ja
Zie jij het helemaal zitten om dit schattige beestje lekker te verwennen? Vul dan het formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.