Shelly (tijdelijk niet plaatsbaar)

Dit is onze Shelly, een mooie, lieve schildpadpoes met wit. Haar geschatte geboortedatum is 1 maart 2020. Shelley is als zwerfdier gevonden en was helaas niet gechipt. Shelly is zeker mensen gewend, want het is een enorme knuffelkont.

Eerst het mindere stukje van Shelly’s verhaal, maar lees vooral verder.

Bij binnenkomst is Shelly uitgebreid door onze dierenarts onderzocht omdat ze niet lekker was. De uitkomst was Eosinofiel Granuloom (bij onze collega’s na te vragen wat dit precies inhoudt). Hierdoor moet onze Shelly haar hele leven lang iedere dag medicijnen krijgen. Maar dit vindt deze schat niet erg met wat lekkere mousse erbij, de slimmerd. Ook moet deze dame speciale brokjes, namelijk ID-brokken, deze krijgt ze om haar darmen te ontlasten.

Ja, inderdaad kost onze Shelly wat extra in onderhoud en zorg en daar moet je zeker goed over nadenken, want dit geeft haar hele leven lang extra kosten en die moet je kunnen dragen.
Maar als je deze lieverd leert kennen besef je dat ze iedere cent extra waard is.

Shelly is een vrolijke meid, knap, lief en een grote knuffelkont. Als er een poes is die het waardeert om aandacht te krijgen is het onze lieve Shelly wel.

Ze mag niet naar buiten want ze moet echt iedere dag haar medicijnen hebben en haar brokken. Daarom wordt ze alleen als binnenkat geplaatst.

Shelly zoekt een baasje die haar ziekte accepteert en die de extra kosten graag voor haar over heeft. Iemand die net als zij van knuffelen houdt en haar graag om zich heen heeft.

Ben jij dat? Mail dan snel naar admin@hokazo.nl.

 

Geboortedatum 01/03/2020
Leeftijd 3 jaar
Kat of Kitten Kat
Kleur Schildpad/wit
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Ja
Kan bij katten Nee
Kan bij honden Nee
Kan bij grote kinderen Ja
Kan in een flat Ja
Kan in de tuin Nee
Heb jij wat wij zoeken voor Shelly (tijdelijk niet plaatsbaar)? Vul dan snel het formulier in, dan nemen we spoedig contact met je op.