Siem

Ik ben Siem, een hele toegankelijke knappe kater die van het gezelschap van mensen en andere katten houdt. Nog maar net ben ik bij een pleeggezin en heb het enorm naar mijn zin. Mijn geschatte geboortedatum is 15 april 2023.
Ik ben niet opgegroeid met mensen maar wat vind ik ze leuk! Graag ben ik in hun buurt en ga dan hard liggen spinnen. Vond ik handen eerst nog eng: ik laat me heerlijk aaien nu en mijn motortje maakt dan overuren. Van onverwachte bewegingen en harde geluiden schrik ik soms nog maar al veel minder dan in het begin. Ik ben vrijwel altijd heerlijk relaxed. Zelfs met meerdere mensen op de kattenkamer lig ik rustig, kom ik aaitjes halen, wandel ik rond en speel ik met broer Mart en zus Lucy. Ik kan ook niet wachten tot ik samen met Mart ons eigen plekkie heb, wij verhuizen gezellig samen. Waar veel aandacht voor ons is want die vinden we geweldig. Nog fijner als zus Lucy er ook bij mag zijn want we zijn een echte drie-eenheid.
Bij wie mogen deze leuke katjes hun aandacht opeisen en veel liefde en warmte komen brengen? Vanaf eind augustus mogen zij verhuizen en kunnen natuurlijk al gereserveerd worden. Heb jij interesse in Siem en Mart (en misschien ook Lucy), vul dan onderstaand formulier in.

Geboortedatum 15/04/2023
Leeftijd 5 maanden
Kat of Kitten Kitten
Kleur zwart wit
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Nee
Kan bij katten Ja
Kan bij kleine kinderen Nee
Kan bij grote kinderen Ja
Kan in een flat Ja
Kan in de tuin Ja, mits goed afgezet
Zie jij het helemaal zitten om deze schattige beestjes lekker te verwennen? Vul dan het formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.