Sjefke

Sjefke voelt, oogt en is enorm zacht en mooi! Haar geschatte geboortedatum is 10 mei 2022. Ook is ze nog een beetje bangig, want wie weet wat ze heeft meegemaakt met haar zusje Beertje?


Met zijn tweetjes kwamen ze bij ons in het pleeggezin waar Sjefke langzaam maar zeker loskomt. Door te spelen durft ze inmiddels ook dichtbij te komen om te stoeien en met de andere kittens is ze druk aan het ravotten. Vaak gaat haar zusje Beertje haar voor want die heeft haar angst wat sneller overwonnen. Als je Sjefke rustig benadert, dan laat ze zich ook lekker aaien waarbij er een luid gespin losbarst en ze je haar prachtig gekleurde zachte buikje toedraait.

Beertje en Sjefke hebben een thuis nodig waar ze de tijd krijgen om rustig nog meer te wennen aan mensen. Ze zijn allebei nieuwsgierig genoeg om de angsten te overwinnen en genieten bovendien ook van het contact met mensen. Ongetwijfeld twee katjes waar je een heel fijne band mee kunt opbouwen! Met kinderen zal het ook wel kunnen omdat ze nog nooit hebben gekrabd of gebeten, maar het is wel belangrijk dat die kinderen in staat zijn om de poesjes de eerste periode rustig te benaderen.

Sjefke is een geënt poesje en mag vanaf 22 juli verhuizen, als stelletje met Beertje. Bij adoptie wordt een tegoedbon voor tweede enting en castratie bij een dierenarts van Hokazo meegegeven.

Geboortedatum 10/05/2022
Leeftijd 2 maanden
Kat of Kitten Kitten
Kleur Lapje
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Nee
Kan bij katten Ja
Kan bij grote kinderen Ja
Kan in een flat Ja
Kan in de tuin Ja